Vauvalle vaunut ja paljon vaippoja !

Kaikkihan tietää että vauvalle pitää hommata paljon tavaraa, joku viisas neuvoi ettei kannata mitään laskuja tehdä paljonko menee yhteensä koska sitä rahaa menee. 

Isoja ja kalliita hankintoja meille eksyi näin:

Meidän vauveli saa serkkunsa vanhat vaunut ja turvakaukalon.

Puoliskoni mummolasta tuli sitteri ja tukeva kovapohjainen hoitoalusta.

Kylpyammeen puoliskoni löysi hyvään hintaan facebookin kirpputoriryhmästä.

Ensisängyksi meinasin ensin reippailla ja ommella jotkin kivat reunakankaat ihan äpakkaus laatikkoon, kunnes muistin että meidän vanha korikehto on edelleen olemassa!


Tässä perinnössä on nukkunut ainakin tätini ja nuorin setäni, minä ja siskoni sekä tädin kolme tyttöä :) Nyt kehto keinuu meidän sängyn jalkopäässä lampun koukusta, saa nähdä saako se joskus vielä omat koukut, toistaiseksi meillä ei ole lamppua joka kehdon syrjäyttäisi. Sitäpaitsi lampun koukussa kiikkuen mekin ollaan nukuttu, kertoi äiti.

Pinnasänkyä emme ole vielä hommanneet ollenkaan, vauveli mahtuu tässä sen puolivuotta nukkumaan ja muuttoa silmällä pitäen ajattelin että, mitäpä sitä varastoon pyörimään. (tosin tämä muutto hoituikin vähän rivakammin mitä olin osannut ajatella :D ) + anoppilassa on yksi pinnasänky kuulemma odottamassa sitten kun tarvis tulee.

Ja sitten niitä pienempiä joita tarvitaan p a l j o n:

Tuttipulloja ostin kaksi ihan sen pienimmän ja isoimman ja Puolisko osti ensimmäiset tutit naistenpäivänä kukkien kera :) babyshowerin jälkeen tutteja ja -pulloja on vähän useampi. Ostaessani ajattelin että kahdella pääsee alkuun, tavoitteena kuitenkin se täysimetys.

Ensimmäiset vauvelin vaatteet tulivat tietysti Kelan Äitiyspakkauksesta ja sitähän odotin kuin kuuta nousevaa siitä päivästä kun hakemuksen laitoin. Itse uutena ostetut vauvelin vaatteet voin laskea omilla sormilla. Ja ne mitä ostimme on H&Mstä, Prismasta ja NameIt pop up storesta puoleen hintaan :) Eli ei todellakaan mitään kalliita nuttuja (paitsi NameItit mutta puolustukseksi nekin olisivat kauppaan jääneet jos en ystäväni kanssa olisi hoksannut tuota pop up storea :D). Rakas anoppini, jolla on harakan kirpputorisilmä löysi meille oikein kivan potin pikkunuttuja. Puoliskoni bongasi facebook kirpparilta muovikassillisen vaatteita viidellä eurolla ja sitten jo babyshowerin jälkeen totesimmekin että nyt ei enää osteta itse mitään ennen kuin vauva on täällä :) Meitä onkin hämmästyksekseni siunattu sellaisilla ystävillä ja tuttavilla että enempää vaatteita ei tuonne äplaatikkoon mahdu.

Sitten taas siellä pahvilaatikossa jossa ÄP itse oli on kaikki ulkovaatteet, liinavaatteet, harsot, hoitovoiteet, kylpyöljy..... ja ne tuttipullot ym. säilytyksessä, nimittäin se oleellisin puute mikä meillä on jäljellä: LIPASTO/hoitopöytä vauvan tavaroille ja vaipoille!

Meidän vaippakasa sisältää Liberon, Pampersin ja Natyn 1 kokoa, Muumin 2 kokoa ja Toujoursin 3 kokoa sekä uimavaippoja 7-12kg lapsolelle, kiitos babyshowerin ja ystävien :) joten vaipat eivät ole ensimmäinen ostos mitä sairaalasta lähtiessä teemme :) Ja päästään testaamaan se meille istuvin merkki kätevästi :)


Jes vihdoin ! Tämäkin teksti on täällä jo tovin odottanut kuvia vaille valmiina julkaisuaan :D nyt on sen verran tavarat jo löytäneet paikkansa ja asuntokin näyttää asumiskelpoiselta että kehtasi räpsiä, jostain syystä voisin vain nukkua ja syödä ja muutenkin vaan löhöillä. 

Normaalisti olisin itsekin halunnut hiki hatussa kantaa tavaraa ulos ja sisään ja samaan henkäykseen laittaa paikalleenkin, nyt jäi se urheiluosuus pois niin tuntuu tuo tavaroiden paikoilleen järjestäminenkin jotenkin työläämmältä, mutta pojat kantoi kaiken niin kyllähän miekin nyt oman osani teen! Sitten jossain vaiheessa...

Ps. Huomatkaa tuo kaunis tapetti! Jostain syystä puoliskoni on jo miettinyt tehosteseinien paikat ja värimaailmaa :D 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !