Kesäloma

Heh niin kuin tässä ei olisi tarpeeksi lomailtu.... mutta viikko mökillä! Appivanhemmat olivat heti lomansa alkuun vuokranneet mökin viikoksi Urajärveltä ja me ollaan täällä hyvin viihdytty myöskin! Yksi yö käytiin kotona nukkumassa aamuisen neuvolakäynnin takia.Mökki tontti on aika jyrkkää rinnettä, täynnä mustikoita ja ranta on kalliota, mikä jatkuu ainakin napaan asti vedessä. (Sen syvemmälle en itse ole uskaltanut koskea pohjaan :D) Vaikka järvi onkin suuri, vesi on hurjan lämmintä ja puusaunan löylyt --- ai että ! 

... rakastan saunaa ja olen lähes poikkeuksetta joka lauantai-ilta meidän oman saunavuoron käyttänyt läpi koko raskauden, että mitään saunan käynnistämää synnytystä en usko saavani aikaiseksi vaikka nyt onkin rv39+2 ja uimisesta neuvolan täti tuumasi, että tulehdus riski on olemassa, mutta ensisynnyttäjällä on niin kireät paikat yleensä että riski on aika minimaalinen. Ja tuo vesi kun ei minkäänlaisia supistuksia tms. tuntemuksia aiheuta niin tämän viikon täällä mökillä uin, ensi viikostahan ei taas tiedä mitä se tuo tullessaan :)


Viikon ruokalista on ollut joka päivä sama: keitetyt uudet perunat, grillattua possupihviä, makkaraa ja kanaa, vihreää salaattia. Omnomnom ! Harvemmin sitä kotona söisi joka päivä perunoita niin että ne myös joka päivä oikeasti maistuisivat hyvältä. On tää mökkeily ihmeellistä. :) ja näin loppuviikosta anoppi teki vielä mustikkapiirakan! Tosin kaksi mukillista jotka me puoliskoni kanssa kerättii ei riittäny, mutta autettiin kuitenkin :)Kalaa on yritetty saada, huonolla menestyksellä, virvelillä sekä mato-ongella. Alkuviikosta pojat (puoliskoni, pikkuveli, alle 15v sisko) kävivät yöllisellä kalaretkellä saaden yhden lahnan? ja melkein hauen, se karkasi. Perjantaina pääsin itsekin suotuveneen kyytiin, pelastusliivit päällä tottakai matkassa virveli ja mato-onki ilman matoja, syöttinä eiliseltä jääneitä possupihvejä. Mato-ongesta katkesi siima kaislikossa ja koukun pelastus operaatiossa onnistuin katkaisemaan myös toisesta päästä, että nyt meillä on vapa ja koho. Ja virveliä heitti meistä se ainut alle 15v. Tällä kertaa uistin pysyi matkassa mukana, alkuviikosta niitäkin hukkui kuulemma useampi.

Vesileikkejä mahtuu useampi,  varsinkin kun puoliskoni pikkuveli toi 120cm leveän ilmapatjan. Sillä onkin hyvä ottaa aurinkoa! Tai painia :D onhan täällä matkassa myös sählymailat ja sulkapallomailat että isä-poika urheiluakin on sivusta seurattu.


Niin ja mikäs se sellainen loma on jos ketään ei satu! Itsehän poltin vasemmasta kädestä 3 sormea heti ensimmäisenä päivänä HELLAAN ! Niin, ensimmäisen kerran 23v elämäni aikana, piti sekin kokeilla... Ja tuo puoliskoni onnistui lyömään hampaansa kiveen sukeltaessaan. Ja noh, onneksi ei ole meidän rengas... :D


Vielä yksi yö mökkeilyä edessä ja sitten kotiin odottelemaan vauvelia josko se päättäisi tulla pikkuhiljaa.... :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !