Seinät

Meillä on nyt harmaata ja valkoista olohuoneessa! Tuon alla olevan tapetin sijaan siis :)


Loppuviikon remonttiapu saapui pienten hidasteiden saattelemana lauantai aamuna. Loppuviikko kun olisi voinut olla keskiviikosta eteenpäin tai torstaistaikin mutta joku pieni perhe oli kotkassa tiistaista perjantaihin :) niinpä sitten lauantaina ensin tutustuttiin Tuhinaan ja vaari ja isosiskoni kävivät ruoka kaupassa. Ruokaa odotellessa lähtikin tapetit ensimmäisestä olkkarin seinästä. Ruokittu ja nukahtanut lapsonen jätettiin tuoreen mummun huomaan kun muu porukka syöksyi maalikauppaan.

Jostain syystä sekä tapettien alekori että ne hurjan hintavat malliseinät olivat n i i n kivan näköisiä ! Maalilinjalla kuitenkin pystyttiin. Lauantai ja sunnuntai siinä meni kun kolmikko puoliskoni vaari ja isosisko repi, kittasi, hioi ja maalasi. Maanantaina vielä isosisko viimeisteli tehoste seinän. Nyt täällä alkaa näyttää meiltä. :)


Tuore mummu on avuliaasti hoitanut vanhan asunnon loppusiivouksen. Tosin tämä uusi koti vaatiikin taas uutta puhtia kun loputkin tavarat on nyt täällä, ensimmäiset löysivät paikkansa anopin avustuksella.


Edit: kuvat uudelleen lisätty toukokuussa 2015 koska kuvien katoamien. Ps. Ihan oli ammattilaisvälineetkin, välillä ne vaan oli vähän liiankin hyvät joihinkin pikku koloihin. Ihan ite taas kaivoin puoliskolleni nuolijan käyttöön, ja kalenterinkin muovikannet tuhottiin testaus merkeissä. Isosiskoni kuitenkin julisti kortin voittajaksi :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !