Hupsista!

Mites tässä näin kävi. Mie kun aattelin että nyt aletaan pakkaamaan ja käydään siellä asunnolla ja mietitään että minkä väristä seinää tänne halutaan ja pestään kaapit ja lattiat ja sitä rataa niin pojilla oli kyllä nyt ihan eri meininki.

Torstaina siis kirjotettiin sopparit ja saatiin lukko rikki ja muuttolaatikotkin asuntoon ja perjantaina maksutositetta vastaan haettiin avaimet välittäjältä ja joo kyllä me käytiin täällä asunnolla sen verran että ikkunat avattiin ja vettä laskettiin kuiviin viemäreihin.
kuva

Puoliskoni entinen luokkakaveri sai meidät houkuteltua työpaikalleen syömään lounasta ja niinpä heti kymmenen jälkeen istuttiin barbeque leikkeet naaman eessä, kun appi soitti ja ilmoitti, että nyt ois kärry hän tulee parin tunnin päästä.

Torstai iltana pakkasin lähes kaikki omat vaatteeni, nehän nyt on muutenki ollu siistissä pinossa varmaan sen puolivuotta suurin osa. Ja liinavaatteet uskalsin myös pakata. Nyt sitten puoliskoni pakkasi kaiken keittiöstä, minä hänen vaatteet. Ensimmäinen kuorma tuotiin kahdestaan meidän autolla sisältäen sen keittiön.

kuva

Puoliskoni ja appeni päättivät aloittaa urakan sohvasta!

Seuraavassa kuormassa lähti sitten sänky ja suurinosa vaatteista jne. Kaksi kärryllistä ajettiin appiukon avustuksella ja illanpäälle vielä kolmas puoliskoni pikkuveljen avulla.  Meidän omassa pikkuperheautossamme kun ei ole edes sitä vetokoukkua.

kuva

Nyt tuli melko miehinen muutto... mullahan oli kaikki blenderin ja sähkövatkaimen ja leivänpaahtimen ym alkuperäiset pakkaukset kuplamuoveineen ja tietokoneelle styrokseineen tallessa nimenomaan turvallista muuttoa varten.. niin kaikki laitteisto löytyy kyllä täältä uudesta asunnosta, muttei yksikään noista laatikoista. Mm tuo tietokone ja näyttö kulki kainalossa ja piuhat ja näppäimistö muovipussissa! 

Täytyy todetta, että ensimmäinen yö uudessa kodissa nukuttu erittäin hyvin, vaihteeksi sängyllä sohvan sijaan :D ja tämä asunto tuntuu itseasiassa enemmän kodilta kuin tuo edellinen jossa kuitenkin reilu vuosi asuttiin! Oranssinpunaisista tapeteista huolimattta, sillä seinien remppaaminen, anopin mielipidettä kunnioittaen, jätetään suosiolla siihen aikaan kun saadaan tänne toivottavasti ammattimies eli minun isi apuun.

Ps. Täältä makkarista löytyy rullaverho sävy sävyyn tapetin kanssa! Eilis päivän naurut!

Pps. Missä Jörö? T. Puoliskoni


Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !