Kotia kohti

Ensimmäinen asunto täällä oli yksiö jonne kannettiin valkoinen 4-lokeron expedit, sänky,  vieraspatja rahi, valkovihreä lipasto, (Tää sopii mun kotiin niinkuin nenä päähän! tekijä kielsi koskaan kenellekään kertomasta tehneensä sen vaikka mun mielestä tämä luomus on U P E A !),  Ruskea pyöreä ruokapöytä ja kaksi valkoista tuolia. Mitään viihde-elektroniikka mulla ei ollut. Omat värimieltymykseni ovat aika kirkkaat vihreä sininen keltainen punainen, niitä on lähinnä esiintynyt aina tekstiileissä ja säilytys laatikoissa, itse huonekalut on olleet joko puunväriä tai puhtaasti valkoista. Paitsi se vaaleanpunainen pulpetti :D Tai niin ainakin oli silloin Tampereella ja Rovaniemellä.....


Ensimmäisen sohvan yksiöön kävin shoppailemassa äidin ja pikkusiskon kanssa. Vaalean ruskea, kahden istuttava. Tuolloin ei vielä puoliskoni sanonut juuta eikä jaata. Yksiöön ei olisi isompaa mahtunut, kaksioon tuo oli kuitenki super pieni. Nyt meillä onkin tumman ruskea divaanisohva, jonka puoliskoni löysi tori.fistä. Anoppi nappasi pikkusohvan parvekkeelleen.

?kuva pikkusisko sohvalla!

Joulukuussa shoppailimme yksiöön telkkarin ja pleikkarin. Alkuun tuo Ikean Expedit toimitti tv-tason virkaa, keväämmällä haettiin (Ikeasta yllätys) ihan oikea tv-taso, mustanruskea väriltään, koska mies. Vaikka hän ei ollut reissussa edes mukana :D Pikku Expedit vaihtui puunväriseen 16-lokeroiseen anopin kanssa. Elokuussa hankittiin oma auto ja ensimmäinen pidempi ajoreissu tehtiin Ikeaan. Kaksioon tv-taso sai seurakseen kaksi saman väristä Lack hyllyä. Tänne persikanpunaiseen olohuoneeseen tummat kalusteet saivat jatkoa vielä tori.fistä löytyneellä Ikean Malm työpöydällä, värinä sama mustanruskea. :)

Myöskin se olohuoneen vaaleanruskea pölynkerääjä matto jossa suuri vihreä kukkakuvio, korvattiin Vallilan super kalliilla, violetilla matolla, tuo hintamaininta ihan vaan koska JOS  telepatia olisi toiminut emme mattoa olisi ostaneet, mutta KOSKA innokas myyjä ja huono telepatia, nyt mietin pitäisikö matto varastoida ja kaivaa esiin sitten kun lapset muuttaa pois kotoa.... (hyvähän sitä on murehtia kun esikoista vielä odotellaan edes syntyväksi :D)

Valkoiset verhot tilasin Hobbyhallista, yksiössä ne kiersivät alkovin edestä, telkkarin takaa, ranskalaisen parvekkeen oven eteen. Kaksiossa ne toimivat vaatekaapin ovina. Nyt ne pääsivät olohuoneeseen ihan oikeasti ikkunan eteen, mutta puoliskoni tuumasi että, pitäisi hommata jotkut nätit Vallilan verhot ainakin olohuoneeseen. :D

?kuva verhot kaapin edessä!

En oikein tiedä onko makkarissa mitään värimaailmaa, vanhassa asunnossa makkari kun toimitti lähinnä vaatehuoneen virkaa koko raskausajan, meidän unirytmien ollessa mitä kummallisimpia ja sohvan tarjotessa niin päivä- kuin yöunetkin... (Kuva näköjään ajalta kun makkari toimi myös olkkarina :D) Keväällä kotiutin Elloksen '-50% kalleimmasta ostoksesta' kampanjasta vaalean harmaan päiväpeiton ja siihen kaksi tyynyn päällistä, joten siitä kai on nyt sitten värimaailmaan joku lähtökohta kun sitä uutta maalia/tapettia valitsemme :)    

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !