Johan on taas ongelmat

Kello on kakskytviis vailla keskiyön. Imetän taaperoa ja yritän samaan aikaan kirjoittaa läppärillä. Onnistuu yllättävän hyvin. Makuuhuoneen diffuuserissa pöhisee laventelin kaverina melkein neljävuotiaan valitsema Stressaway.

Haluaisin antaa sormien juosta näppäimistölle vapaata ajatusvirtaa siitä mitä kuuluu just nyt. Toisaalta postausluonnoksia on ihan älyttömästi. 117 siis suorastaan järjettömästi! Vanhimmat luonnokset ovat kuitenkin olleet tuolla jos ei 2014 syksystä niin ainakin jo vuodesta 2015. Kyllä aivan sieltä blogin alusta asti!


Luonnoksissa kummittelee Kirpun 1v postaus, mistä en ole kirjoittanut mitään! En yhtä ainoaa tukisanaa! 1v kuvia otettiin kyllä heti samana päivänä jolloin hän täytti sen yksi. Ja iso ilmapallo on edelleen tuolla piilossa, jotta se pysyy ehjänä juhliin asti ja sen kanssa saadaan otettua lisää kuvia.

Mutta en voi ottaa kuvia, koska mun muistikortti on täynnä! Miten tässä näin kävi. Puoliskoni kuitenkin osti tuon kortin mulle kesällä 2020, oltiin juuri muutettu uuteen kotiin, eli tuohon mistä muutettiin nyt tammi-helmikuun vaihteessa tänne nykyiseen kotiin. 

Haluaisin kirjoittaa blogia ja käyttää aikani niin, että lasten ollessa kotona, saisin vain olla lasten kanssa. Räpsiä heistä valokuvia omissa puuhissaan. Haravoida nurmikkoa ja ihmetellä mitä kaikkea lumen alta on paljastunut. 

Mutta en voi. Mun pitää pyykätä. Pyykkiä on ihan liikaa. Ja sitten kun jaksan pyykätä, en todellakaan jaksa enää viikata! huoh. Ja koska en ole jaksanut viikata, en halua pestä enempää pyykkiä. Ja nyt olen lykännyt tätä touhua tällä verukkeella jo aika monta päivää. Pitäisi vaan ottaa ja viikata ja sitten laittaa se pyykkikone päälle ja sillä aikaa kun se pyörii, ehtisin ihan hyvin istuskella reilun tunnin läppärillä kirjoittamassa tai käymässä läpi mm. neljännen raskauden masukuvia. 


Nyt kun olen julkaissut neljännen synnytyskertomuksen, olisi kiva päästä julkaisemaan myös vertailuni joka kulkee otsikolla "Kaikki raskauskiloni". Tuo postaus sisältää taulukon painon kehityksestä kaikkien raskauksien aikana. Sitä oli mielenkiintoista tehdä, mutta sitä varten pitäisi myös saada tuo neljäs raskaus julkaistua, jotta voisin sitten etsiä kaikista raskauksista mahakuvia suunnilleen samoilta viikoilta.

Nyt mulla luppasee jo silmät kiinni ja tämän kirjoittaminen kesti kymmenisen minuuttia. 

Oon ylpeä siitä, että sain kaikki 2022 kuukauden top3 postaukset julkaistua ennen, kuin lumet sulivat. Mutta muuten en oikein nyt pysy perässä tavoitteellisuudessani ja todellakin tämä on huonoa kalenterin käyttöä.

Huonoa ajankäyttöä on myös yrittää kirjoittaa postausta vaikka pitäisi nukkua.

Hyvää yötä siis! 

10 kommenttia

 1. Jostain syystä luonnosten lukumäärä aina vain kasvaa, mutta entistä harvempi tulee julkaistua. Mulla myös pidempiä kirjoituskia on olut luonnoksina vuosikymmeniä, mutta vain kaksi olen julkaissut. Ehkä se kuuluu luovan työhön, kirjoittamiseenkin, että vain murto-osa työstä tulee esille.

  Bloggaamiseen kai pätevät samat säännöt kun muuhun luovaan työhön. Valmiiksi postaukseksi on jalostuu vain pieni osa ajatusvirtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oot varmaan ihan oikeassa. Ja voihan olla että joku aihe tarvitsee tarpeeksi etäisyyttä, ehkä sen toisen, kolmannenkin vuosikymmenen. 🤷🏻‍♀️ Mutta toisaalta onhan siinä hyviäkin puolia. Joskus voikin löytyä joku ajatus helmi jonka vain sitten viimeistelee. 😊

   Poista
 2. Sun blogi on muuten tosi mainio omassa moniulotteisuudessaan. En tiedä, perustitko sä sen juuri perheblogina, mutta ainakin nyt se on kasvanut ja rikkoo omia rajoja mukavasti. Tulee mieleen juuri lapsen kasvu, miten hän yhtäkkiä pääsee kakkavaipoista ja lähtee omalle suurimmalle matkalle. Ja vastassa on iso maailma 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blogi täyttää kesäkuussa 9v ja esikoinen heinäkuussa. 🙈 kyllä tämä on ollut äidin päiväkirja, ensin yhden lapsen äitinä, sitten kahden ja kolmen ja aika monta kipuilua työn ja kotiäitiyden välillä ja nyt sitten neljän lapsen äitinä 😅 perhe-äitiys-lifestyle on varmaan ihan osuva kategoria 😊

   Poista
 3. Yllättävän paljon on luonnoksia minullakin. Tosin aika ajoin myös tyhjennän niitä tai yhdistän. Riippuen miten paljon olen jo kirjoittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että usein käykin toisin päin, alan kirjoittaa asiasta x ja sitten se laajenee tai keksin toisen kulman ja jaan sen kahteen 😅 joskus kyllä myös tekstit sulautuu yhdeksi mut useammin taitaa jakaantua 😅 siivoan myös luonnoksia, mutta silti niitä taas kertyy 😂 tosin nyt edellisestä siivouksesta on kyllä jo hetki aikaa..... 🤭

   Poista
 4. Tuo raskauksien ja kilojen vertailu kuulostaa mielenkiintoiselta :D Sulla on kyl hyvin luonnoksia, itselläni taitaa olla joku alle 20kpl odottamassa tekstiään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä väitän että sulla on luonnoksia hyvin ja mulla on IHAN LIIKAA! :D Mulla on myös täysin valmiiksi kirjoitettuja postauksia, joista puuttuu kuvat :'D

   Poista
 5. Meillä on kyllä jatkuvasti niin samoja juttuja meneillään elämässä yhtä aikaa 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne on nää ruuhkavuodet :D tai no en edes halua tietää mitä ne ruuhkavuodet on sitten, kun siihen lisätään kaksi työssäkäyvää vanhempaa! :Z

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !