1. Kiitollisuuspäiväkirja

Haluan aloittaa kiitollisuuspäiväkirjan kertomalla kuinka kiitollinen olen eräästä joka kodin palvelijasta. Tämä on taas yksi niitä joka on arkisen tylsä ja tavallinen ja jokapaikassa tiellä kun sitä ei tarvita. Mutta arvaappa vaan, kyllä muuten huomaat, jos sitä ei ole tai se on rikki.

Me ollaan eletty reilu vuosi ilman tätä perussiivousvälinettä - tai siis oli meillä, mutta se oli surkea. Ja ihan ehdottomasti olen nyt ja aina kiitollinen sille joka keksi IMURIN! Meidän vanhan imurin tarina oli aika surullinen ja täällä uudessa kodissa ehdittiin heinäkuussa imuroida kerran. Sitten ostettiin vihdoin uusi imuri!


Vanhan imurin tarina

Meillä oli alun perin Mielen tosi hyvä imuri, mutta aika pian vanhaan kotiin muuton jälkeen yksi pistorasia sylki kipinää ja sulatti imurin pistokkeesta toisen piikin irti. Sen jälkeen ollaan imuroitu jollakin halvimmalla pikkuimurilla, mikä oli ihan ok - mitä nyt varsi siitä katkesi jossain vaiheessa ja suulakkeet piti uusia pari kertaa. Lopulta meidän pikku-imurissa oli ilmastointiteipillä kiinnitetty Mielen varsi ja yleistarvikkeena ostettu suulake.

Toinen ongelma pikkuimurissa oli, ettei minulla ole mitään hajua vieläkään mikä olisi ollut siihen oikea pussi. Ei ikinä muistettu ostaa siihen uusia pusseja ja jos selvittiin pussihyllylle saakka jäätiin siihen ihmettelemään. Mielen imuriin oli helppo ostaa pussi, koska löytyi valmistajan oma värikoodattu paketti. Nyt meillä on ostettiin pussitonimuri ja ollaan tosi tyytyväisiä. Imuri on toiminut ihan niin kuin pitääkin. 


Joten IMURI! kannattaa olla kiitollinen imurista, helpottaa arkea kummasti! Mie olin pikkuimurin kanssa niin epätoivoinen, että ostin vanhaan kotiin sisustukseen sopivan harjan ja rikkakihvelinkin. Nyt niillä harjataan lähinnä vain Ässän syöttötuolin alta. Sekin on muuten aika luksusta kun on ihan kunnollinen rikkakihveli eikä sellainen pöytämallinen.

Kiitos imuri, että teet kotimme siistimisestä huomattavasti nopeampaa ja mielekkäämpää. 

7 kommenttia

 1. Meidän pitäisi myös hankkia uusi imuri. Tämä nykyinen oli aika hintava eikä edes kestänyt kuin pari vuotta. :( Aiempi oli yli 10 vuotta vanha Miele, jota välillä joutui vähän fiksailemaan jesarilla, mutta silti pelitti hyvin. Haluan sen takaisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mielen imurit on tosi hyviä! 🤩 Mie puntaroin aika pitkään tän dysonin ja mielen pusittoman imurin välillä. 😊

   Poista
 2. Mä olen haaveillut nyt useamman kuukauden robotti-imurista. Sellaista olen vinkannut joulupukilta joululahjaksikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se ois kyllä kova! 🤩 Mie haaveilin varsi-imurista mut nykyään toi rikkaharja ja imuri kombo tuntuu aivan hyvältä 😊 sitte ku pikkulegot pysyy pöydällä voisin harkita robottia 🙈

   Poista
 3. Huono imuri tekee kyllä imuroinnista vielä astetta tylsempää, se ei kuulu omiin lempipuuhini. Siitä syystä itsekin puolisen vuotta sitten päivitin uuteen :)

  VastaaPoista
 4. Me ei tultaisi toimeen ilman imuria! Lähes joka päivä imuroidaan keittiötä ja eteistä. Meidän hyvintoiminut Miele alkaa tulla tiensä päähän ja uuden imurin ostaminen alkaa olla kohta ajankohtaista. Joku kovaa käyttöä kestävä pitäisi löytää. Meillä oli yksi pölypussiton Electrolux, josta tykättiin. Se vaan hajosi heti kun takuuaika loppui. Joku muoviosa hajosi, jonka korjauttaminen olisi ollut yllättävän kallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielellä on myös pussiton malli! Mie puntaroin sen ja tän dysonin välillä hinta ratkaisi tällä kertaa 🙈

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !