Hiihtoloma

Meidän perheellä ei virallista lomaa - tässä opiskelutauon ja hoitovapaan keskellä - ole, mutta silti me vietetään nyt hiihtolomaviikkoa. Mun isosiskolla on nyt koulusta lomaa niin päätettiin tulla Jyväskylään samaan aikaan. Viimeksi ollaan nähty tammikuussa serkun babyshowerissa, tai siis, matkustettiin sinne yhdessä ätin kanssa ja oltiin yksi yö isosiskon luona.

Me matkustettiin tänne sunnuntaina päikkäreiden jälkeen. Mulla oli vaatelaukku ja ulkoilulaukku, Tuhinalla reppu ja puoliskollani tietokone ja iso laukku. Tosin puoliskoni matkalaukut on melkein aina puolityhjiä, toisin kuin omani. Kyytiin heitettiin vielä luistimet ja lätkämaila. Ajettiin pikkulenkki ja napattiin mun isosisko kyytiin. Hyvin mahdutettiin meidän Opeliin hänenkin matkatavarat, lumilauta laukkuineen ja luistimet ja maila.

Tuhina viihtyi suurimman osan matkasta hienosti. Tuohon reiluun kolmeen tuntiin mahtui myös niitä hetkiä kun muistimme miksi ollaan viimeisimmät reissut tehty iltamyöhään tai päiväuniaikaan.


Puoliskoni jatkoi matkaa vielä yötä vasten Ouluun. Kymenlaakson loskakeli vaihtui Keskisuomen pikku pakkaseksi joten sää suosi matkalaista. Ja mikäs siinä, näin hän vältti myös aamupäivän hiihtolomaruuhkan. Olisin mie silti vielä voinut yhden yön nukkua oman kullan kainalossa, sama se sille ruuhkalle. :D

Viime viikolla oli mun ja Tuhinan lääkärit, joista mun piti kirjoittaa jo keskiviikkona ja torstaina. Muutettiin kuitenkin suunnitelmia sen verran että aloin hääräämän kotona aika paljon. Unohdin kirjoittaa päivällä ja illalla väsytti liikaa.

Ensimmäinen suunnitelma oli ettei lähdetä ollenkaan ja meidän äiti olisi tullut  meille lauantaiksi. En ollut jaksanut viikata pyykkejä ja ne jäi majailemaan saunaan. Parempi pinoissa saunassa kuin hetken päästä levällään makkarin lattialla. Kerroin äidille miten vaatekaapit ja pikku vaatehuone kaipaisivat tyhjennystä ja järjestelyä. Niinpä äidin piti tulla isin pakettiautolla ja mie sitten innostuin tyhjentämään vaatehuoneesta kaikki romut. Siispä mun kirjoitus aika kului eteistä siivotessa ja pyykätessä.
Perjantaina päätettiinkin lähteä ja lauantaina sain viikattua suurimman osan Tuhinan vaatteista kaappiin ja reppuun. Omani viikkasin sunnuntaina kun pakkasin, mutta ne mitä en pakannut jäivät pinoon olohuoneen matolle. Puoliskoni taas kantoi laukkunsa suoraan saunaan ja nappasi lauteilta haluamansa vaatteet matkaan.

Tälle viikolle on jo sovittuna muutamat treffit "vanhojen" kavereiden kanssa. Ja ohjelmassa on paljon ulkoilua ja blogin ajantasalle saattamista. Vaikka unohdinkin kotiin Tuhinan vaippojen, uni pöllön ja omien sukkieni lisäksi myös mun kuvausrekvisiitat - uuden vauvan ultrakuvat. Onneksi mulla on täällä sisko jolla on hyvä kamera niin saadaan ehkä jotain kuvia otettuja.

Eilen otin Tuhinasta ihan täydellisen kuvan! Kasattiin myös äidin tai mummun ikea ostoksia isosiskon ja Tuhinan kanssa. Ja mun pikkusiskokin illmestyi viimeyönä. Tänään levitettiin duplot heti aamupalan jälkeen ja pulkkamäessä on käytiin päivällä koko porukan voimin. Äidin parittomien sukkien kopasta löytyi mulle ihan omia parillisia sukkia ja pari paritonta joiden parit on mulla kotona pariaan etsimässä. :DHauskaa hiihtolomaa kaikille joilla sellainen on nyt tai tulossa! :)

4 kommenttia

 1. Voi miten ihanat kuvat! Söpö Tuhina <3 ja ihokin näyttää parantuneen, mites muuten niihin allergiajuttuihin kuuluu? :) Ja tuo sun mahas!!! Supersöpö vauvamaha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! yllätyin itekin kun ihan ite olin kameran takana :D hih masu on :D niistä allergioista ei oo paljoa kerrottavaa vielä toistaiseks :/ tällä hetkellä kasvot on ihan hyvät, mut ranteet ruvella :( öisin kuitenki pääsääntösesti nukutaan :)

   Poista
 2. Tosi hyvät kuvat Tuhinasta!!

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !