Viime viikko

Tää aika menee aivan liian nopeasti. Nyt kun jälkeenpäin mietin että mitä tuli viime viikolla tehtyä ja mitä tapahtui, niin pitää ihan oikeasti miettimällä miettiä ja muistella ja kysyä puoliskoltani, enkä siltikään aina saa päähäni mitä tapahtui. Tai siis, eihän tää nyt edes ollut mikään uusi juttu että en muista...


Maanantaista muistan hellikerhon. Vakio kerhotyöntekijä oli kipeänä ja varatäti ihmetteli Tuhinan poskia, hellin henkilökunta taas huomasi kuinka hyvässä kunnossa posket pitkästää aikaa olivat! Puoliskoni oli superväsynyt ja kävi yöunille joskus puoli kahdeksan jälkeen. Minä ja Tuhina siivottiin keittiö sitten joutessamme. (Onko kenenkään muun mielestä outoa että M E  siivottiin :D) Ai niin ja huomasin voittaneeni!

Tiistaina kirjoitin aamulla uuden suunnitelman kodin siisteyden ylläpitämiseksi. Yritin pestä pyykkiä, mutta se jäi yrittämiseksi kun en muistanut levittää niitä kuivumaan. Voitin uudestaan!Keskiviikkona käytiin seurakunnan perhekerhossa ja pesin taas sitä samaa koneellista lakanoita ja pyyhkeitä.Torstaina meillä oli+ 9kk kasvukontrolli. Meidän oma terkkari oli poissa ja tällä toisella tädillä oli opiskelija matkassa, he ihmettelivät Tuhinan vauhtia. Olivat luulleet että oli joku isompikin lapsi tullut odottamaan kun olivat taukohuoneeseen kuulleet lapsen ja äidin äänet erisuunnista. Illalla olin elämäni ensimmäisillä Partylite kutsuilla ja shoppailin kaksi pientä kynttiläkuppia ja ostin vielä esittelypöydältä puoleen hintaan seepran Tuhinan hyllylle. Nyt pitäisi enää saada makkarin seinät maalattua ja se hylly seinälle!

Perjantaina kiiruhdettiin aamulla muskariin, sieltä kaverille lounaalle ja sieltä toiselle kaverille palauttamaan hiussaksia. Älä kysybmitä illalla tehtiin, en muista.

Lauantaina käytiin ilahduttamassa ja viettämässä aikaa entisen työkaverin luona. Tuhina sai huomiota työkaverini tyttäreltä ja miniältä. Ihasteltiin takkatulta, Tuhinakin ensimmäistä kertaa. Illalla puhuin pitkän puhelun isosiskoni kanssa.

Sunnuntaina tuli kiirelähtö kirkkoon kun ajattelin käydä suihkussa sillä aikaa kun Tuhina ottaa pikku torkut, vaan eihän hän mitään nukkunut. Pakko oli kuitenkin hiukset pestä kun Tuhina pyyhki aamupuroiset kätensä mun päähän. Karattiin heti sakriksen jälkeen vauvakaverin 1v synttäreille. Tarjolla oli maukasta kinkkupiirakkaa ja aivan ihana (ulkonäöltään ja maultaan) kakku. Tuhinan päikkäreiden jälkeen lähdettiin anoppilaan ihmettelemään. Tuhina vietti hetken mummipappa aikaa kun me lähdettiin puoli kahdeksan jälkeen äänestämään puoliskoni kanssa.


Ei viime viikossa nyt tainnut olla muuta muistettavaa ehkä.. ja tänään viikkasin ne ainakin kolmesti huuhdellut lakanat ja pyyhkeet kuivumasta kaappiin, onhan ne nyt kuivuneetkin varmaan toiset kaksi tai kolme päivää, ainakin.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !