Kevätsiivous

Tadaa ! Jälleen vaihtui blogin ulkoasu. Totta puhuakseni olen jo pidempään pohtinut (taas) että pitäisikö tälle tehdä jotain. Viimeksi kuvia lisätessäni totesin että olen kyllästynyt myös tuohon fonttiin jolla kaikki kuvat olen merkannut.... (hupsista :D) mutta päädyin kuitenkin samaan vaikkaa isommaksi tein juuri tuon bannerikuvankin..

Mietin jo aiemmin että onko kaikki "oikeat blogit" valkoisia ja nyt kun juttelin puoliskoni kanssa ja selasin samalla muita blogeja niin hänkin mietti ääneen että kaikki muut on valkoisia. Eihän nyt toki aivan kaikki, mutta melkeinpä. (tai ainakin kaikki isommat) Ja yhteistuumin kokeilin sitten miltä täällä näyttäisi jos olisinkin valkoista.


Pyysin aiemmin kevättalvella palautetta muutamalta blogimaailman konkarilta ja sain muutamia vinkkejä mitä voisin tehdä eritavalla. Kaikki kuitenkin muistuttivat että tää on mun blogi ja se saa ja sen kuuluukin näyttää multa. Tärkeintä on että se miellyttää mun silmää. Me todettiin puoliskoni kanssa että tää valkoinen on kyllä parempikin entä se edellinen harmaasävyinen. Tällä jatketaan siis ainakin seuraavaan mielenmuutokseen saakka.

Palautetta otan mieluusti vastaan, kaikilta teiltä jotka sinne ruudun toiselle puolelle olette löytäneet! Risuja / Ruusuja / Toiveita - mitä sattuu mieleen tulla. Kommentoida saa sisältöä, ulkoasua tai vaikka säätä.

Mulla on taas luonnoksia vino pino, vaikka olen koittanut niitäkin karsia tai siis saada julkaistua. Pinon päällimmäisenä Tuhinan kuulumiset, jotka odottavat vielä huomista neuvolareissua. Sitten on juttua syömisestä ja nukkumisesta ja ihan vaan omista ajatuksista ja vaatteista ( ! kyllä luit oikei). Siitä hyvästä tuo pärstäkuva kun sitä on ehkä luvassa lisää.

Niin kiire meidän perheessä ei ole koskaan etteikö vähän ehdittäisi myös söpöillä, ihan vaan puoliskoni kanssa ♡  aurinkoista kesän odotusta!

4 kommenttia

 1. Itse asiassa viimeksi, kun luin blogia, niin kävi mielessä, että onko harmaa vähän ankea :D

  VastaaPoista
 2. :D äiti lapsi telepatiaa

  VastaaPoista
 3. Tää valkonen on parempi! :)
  Mukava lukea mitä sulle kuuluu, tunsin sut nuorempana kun pyörin siskosi kanssa.
  Tuli yllätyksenä että olet jo äiti ja naimisissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! samaa mieltä :D kiva kun oot löytänyt blogin :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !