Kindermuna

Kun puoliskoni jalat altani vei tapahtumat etenivät toisten mielestä aika vauhdilla,  toisaalta tiedän kyllä nopeampiakin tapauksia.

Aloimme seurustella kun puoliskoni Tampereelta meille ajaessa autossa kysyi, olenko hänen tyttöystävä ja minä vastasin että olen. Siitä meni 1kk kun aloitin työt Numeropalvelussa, ihan täysin rehellisesti miehen perässä muuttamisen takia sinne töihin hain. Käytännössä asuimme yhdessä siitä eteenpäin.

Kerkesimme näin seurustella reilun 10kk. Kunnes 5.6.2013 tulin töistä kotiin ja odotin puoliskoni tulevan silloisesta harjoittelupaikastaan työvuorosta. Meillä oli ollut riitaa edellisenä iltana ja kun mies asteli kotiin Ruusupuskan ja kindermunan kanssa, minä luulin sen olevan anteeksipyyntö.  (Tosin olimme kyllä jo leppyneet ja "oot rakas" viestejä vaihtaneet töistä käsin :D) Kindermunat oli meillä perinne silloin alku aikoina, kun toinen lähti yksin kauppaan piti tuoda toiselle yllätys.

Jostain syystä mies oli kovin levoton ja utelias erityisesti sen kinderin lelusta, minä taas nälkäisenä ja väsyneenä keskityin siihen suklaaseen :D puoliskoni mieliksi, ihmetellen, kuitenkin menin hänen vierelleen sohvalle aukomaan sitä lelua.......Sormus ja taiteltu paperilappu. (Tai kuvaushetkellä enää lappu kun sormus ei irtoa sormesta että olis voinu lavastaa hienon kuvan... mikä ihmeen raskaushelleturvotus :D)Näin minua rakkaani kosi! Ja totesi perään seuraavana aamuna että häät ei sitten ole tänä vuonna :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !