Kuulumiset vuoden varrelta

Lupasin kertoa mitä kaikkea on tapahtunut tässä välissä, kun olin pois Kaksplussan blogiverkostosta. Muistellaan hetki mitä kuului silloin vuosi sitten kun lähdin ja kerään tähän sellaisia postauksia jotka ovat joko omasta mielestäni mielenkiintoisia tai tärkeitä. Esimerkkinä nyt vaikka vauvan syntymä.Vuosi sitten oltiin asuttu uudessa kodissamme muutama kuukausi. Nyt Tästä kodista on esitelty jo eteinen, keittiö ja olohuone. Kaikki löytyvät 76m2 tägin alta.

Tammikuussa kerroin millaisia haaveita minulla oli viidennelle hääpäivällemme. Suunnittelin hääpäivämme juhlistamista jo keväällä 2018 kun hain töitä. Mutta sen tarinan te tiedättekin ja jos ette voitte arvata. Pikakelauksella: en saanut töitä, pääsin kyllä pariin hastatteluun, päätettiin muuttaa ja muuton keskellä huomasin olevani raskaana.


Yksi iso kriisi minulla oli päiväkodin kanssa. En olisi missään nimessä halunnut vaihtaa Nupun päiväkotia, koska vanha päiväkoti oli niin ihana! Olin myös melkein päättänyt, että Nuppu jäisi kotiin viiskarivuodeksi minun, Jekun ja tulevan vauvan kanssa. Sinniteltäisiin kevääseen vanhassa päiväkodissa ja sen jälkeen lomailisin oikein 130% kotiäitityyliin. No niin, minä pyörsin pääni ja maaliskuussa vihdoin päiväkoti vaihtui ja pyörsin muuten sen Nupun viiskarivuoden kotonaolonkin niinkin isosti, että Jekkukin ehti aloittaa päiväkodissa ennen kuin vauva syntyi, ollessaan 2v 8kk ikäinen ja onneksi näin. Päiväkodin vaihdosta ja Jekun päiväkodin aloittamisesta tulleet muutokset ovat olleet vain positiivisia.


Oikeastaan päiväkotimuutokset ja puuhääpäivän ovat olleet niitä isoimpia ja tärkeimpiä juttuja jos vauvan syntymää ei lasketa. Vauva-aiheiset postaukset listaan vielä tähän loppuun, mutta ennen niitä tässä on ilman sen suurempia selityksiä mun omia lemppareita vuoden varrelta. Vähän kehun omaa otsikointitaitoani, koska näissä pitäisi ainakin selvitä jutun juju jo otsikosta ja joskus aikanaan mulle on ollut tärkeämpää että otsikossa on vain kolme sanaa, kuin sen selko kielisyys. On nämäkin aika moni silti kolmisanaisia.


Ja sitten ne raskausmuistot. Vuosi sitten olin melkein raskauden puolivälissä. Väliin jääneet raskauskuulumiset löytyy raskaana tägin alta ja tästä:


Toukokuisestamme tulikin huhtikuinen, kun vauva syntyi 10 päivää ennen laskettua, aika eritavalla mitä odotin. Sairaalakassinkin pakkasin muutamaa tuntia ennen sairaalaan lähtöä. Vauva-arki alkoi lempeästi ja vauvakuplassa ollaan aika vahvasti edelleen. Synnytyskeromus ja ensihetket vauvan kanssa löytyy tästä listasta ja kuukausikuulumiset löytyvät aihepilvestä Vauva kohdasta. Seuraavaksi tulee jo Seitsenkuisen kuulumiset. Aika menee niin nopeaa!

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !