Mitä tapahtuu blogin "kulisseissa"?

Tämä minun kesällä 5 vuotta täyttävä blogini muutti joulukuussa pois Kaksplussan blogiverkostosta Starboxin portaaliin. Kaksplussan verkosto oli minulle hyvä blogikoti pari viikkoa vaille kolme vuotta. Kaksplussan alla pääsin osallistumaan pariin Otavamedian järjestämään koulutukseen. Ensimmäiseen Jekun ollessa n. 3kk ja toiseen vain pari viikkoa ennen lähtöäni.

Blogiverkostossa pääsin osaksi isoa naisporukkaa, missä sain paljon kavereita ja muutamia hyviä ystäviä. Opin enemmän blogiyhteistöiden tekemisestä ja sain rohkeutta lähestyä yrityksiä itse, kun törmäsin tarpeeseen ja löysin siihen vastaavan tuotteen. Pääsin osallistumaan useampaan bloggaajatapahtumaan, jotka oli verkoston naisten järjestämiä ja kaksi kertaa olin itse mukana järjestämässä tapahtumaa.

Viime vuosi oli tähän astisista blogivuosista postaustahdiltaan surkein ikinä. Bloggausinto meinasi hukkua arjen alle, eikä Kaksplussan verkoston tarjoamat kannustimet riittäneet motivoimaan yksinään. Toisaalta en myöskään nähnyt tulevaistuuttani Kaksplussan portaalissa. Kaipasin bloggaamiseen uusia motivoivia tuulia. En kuitenkaan uskonut tosissaan lähteväni kokeilemaan siipiäni muualle, vaikka ihan itse uteliaisuuttani laitoin hakemuksen Starboxille.

Sitten yllätyksekseni sain puhelun, että minut haluttaisiin mukaan ja kuulin ensimmäistä kertaa mitä Starbox oikeasti on. Oli aika selvää, että nyt tuli minun aikani hyvästellä Kaksplussan tutut tytöt bloginaapureina. Kysyin kyllä, että kuinka pian minun pitää ilmoittaa päätöksestä ja ilmoitin vasta pari päivää myöhemmin juteltuani ensin puoliskoni ja äitini kanssa. Oikeasti tein päätöksen heti tuon puhelun jälkeen.

Blogin auetessa Starboxilla 17.12.2018 piilotin bloggerosoitteeni kokonaan, kunnes 4.2.2019 avasin sen uudestaan. Ja nyt blogini on päivittynyt molempiin osoitteisiin. Saimme nimittäin Tammikuun lopussa tiedon, että Starbox lopetetaan. Tästä portaalista tulikin nyt tavallaan elämäni toiset YT:t tosin ilman viikkojen ytneuvottelua. Onni onnettomuudessa, etten tehnyt kummempia vanhalle blogille. Olen jo saanut kaikki Starboxilla julkaisemani postaukset julkaistuiksi myös bloggerissa. Pienelle ulkoasun säädölle kuvien ja rivivälien kanssa toki saattaa vielä olla tarvetta.

Ylempään Starboxin banneriin vaihdoin fontin ja bannerin muoto muuttui himpun. 

Ja toisaalta, vaikka ehdin olla Starboxilla vain muutaman kuukauden, ehdin saada kirjoitus- ja valokuvausintoni takaisin. Kuvien käsittely ei vieläkään ole se mun vahvuuteni tässä lajissa, mutta jos 2/3 blogin osa-alueista on hauskaa, onnistuu myös ainakin vesileiman lätkäisy kuviini kuvankäsittelyohjelmalla. Tärkeintä kuitenkin on, että sain intoni takaisin! Sillä se on se suurin syy miksi blogikotia alun perin vaihdoin.

Maaliskuuta ja aikaa Starboxilla on vielä vähän jäljellä. Se mitä tapahtuu seuraavaksi on mysteeri minullekin, mutta ainakin blogi päivityy vähintään 1-2 kertaa viikossa ja löytyy jo tutusta osoitteesta http://sangynalla.blogspot.fi

Iloista kevään odotusta kaikille :) 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !