Äidin kaulakoru


Muistan joskus ajatelleeni, että imetyskorut on tosi kivoja ajatukseltaan, mutta kallistuin silloin enemmän turhakkeen puoleen. Sitten sain ensimmäisen imetyskoruni ja käänsin kelkkani. Imetys- ja kantokorut eivät olekaan vain äideille pakollisena markkinoitavia vauvatarvikkeita, vaan ne ihan oikeasti toimivat tarkoituksessaan.

Silikonisissa helmissä on selvästi taikaa. Olipa sitten sylissäni vauva tai taapero, pienet sormet näpräävät kaulassani olevaa hauskaa korua sen sijaan, että repisivät vaatteita tai hiuksia, korvakoruista puhumattakaan. Ja siinä missä hopeaketjun voi viedä katkenneena koruliikkeeseen, imetyskoru pysyy ehjänä ja sen käyttöikä ei suinkaan rajoitu vauvaikään. Näitä voi helposti yhditellä niin äidin arki- kuin juhla-asuihin. Puhumattakaan lapsen asuista.


Olen jo pitkään ihaillut kavereiden kaulassa By Pinjan värikkäitä ja kulmikkaita koruja. Koruja, joiden helmet ovat valmistetut turvallisesta elintarvikesilikonista. Varsinkin nyt, kun Jekku on jo repäissyt kaulakoruni ketjun rikki kahdesti turvaudun kiitollisena koruun, joka kestää joka päivä vahvemman ja uteliaamman minitaaperon käsittelyä. Ei hajoa, eikä kurista, kiitos auki napsahtavan turvalukon.  

Sain By Pinja Classic style Autumn korun, joka pääsi kaulaani heti paketin avattuani. Jekku muisti oitis mitä sillä tehdään ja nappasi helmet sormien väliin ja suuhun nakerrettavaksi. Elpu sai Kids By Pinja -lasten korun, joka niin ikään pääsi saman tien kosketuksiin hampaiden kanssa. Meillä on tällä hetkellä kaksi hampovaa lasta. Elpun korun värit valitsin omasta korustani. Nyt voidaan samistella yhdessä, vaikka muita samistelu asusteita tai asuja meillä ei vielä olekaan.


Jos ByPinja ei vielä ole sinulle tuttu, suosittelen tutustumaan By Pinjan sivustoon. Sieltä löytyy niin tarina brändin takaa kuin tuotetietoa, inspiraatio kuvia sekä koko valikoima toinen toistaan söpömpiä sekä juhlavampia koruja, blogia unohtamatta. Ja mikäli omaa lempiväriä ei ole valmiissa malleissa, saa Pinjalta tilattua myös custom-korun, aivan niinkuin Elpun koru on virallisesti Custom Kids. By Pinjan instagramista löydät myös upeita kuvia koruista @jewellerybypinja

Sain teille -10% alekoodin By Pinjan verkkokauppaan! Koodi on SANGYNALLA ja se on voimassa ensi perjantaihin (23.6.2017) saakka. Kannattaa myös kurkata instaani @sangynalla. Siellä on 500 seuraajan kunniaksi arvonta, jossa palkintona vapaavalintainen By Pinja koru.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !