Voihan Google+

Joku muukin ehkä hoksasi että yks kaks mun blogin kaikki kuvat muuttui tuollaisiksi raivostuttaviksi merkeiksi. Ja kun tuo otsikkokin katosi siinä samalla niin tein sittten kokonaan uuden. Ja mietin ja mietin että miten ne nyt yks kaks meni rikki, lähestulkoon itkua vääntänyt puoliskolleni ja sitten taas raivonnut koko bloggerille, lähettänyt palautenapin kautta useamman viestin suomeksi ja englanniksi. Harkitsin jo myös kokonaan uudestaan aloittamista jollain toisella blogipalvelulla kunnes taas sunnuntaina ihmettelin puoliskolleni ja sitten se iski, se on ainut vaihtoehto.

Gmail, Blogger, Google+

Kaikki aukeaa samalla sähköpostilla. Jos kirjaan koneella sähköpostista ulos täytyy bloggeriin kirjautua sisään. En tajua Google+:sta yhtään mitään. Ja mulla oli joskus erikseen käyttäjä myös Youtubessa ja jokin aika sitten vahingossa huomasin että myös sillä käyttäjällä on oma Google+ sivu jota sitten pyöritin ties miten että sain sen poistettua, lopulta taisin poistaa koko tunnuksen myös youtubesta.


No miten tämä liittyy mun blogiin ja kuviin..... joku olis ehkä  voinu kertoo että ne kuvat on kaikki "varmuuskopioituina" siellä Google+:ssa. Mä nyt vaan satuin poistamaan mun varmuuskopioni sitten. Nimittäin yhtenä päivänä löysin sieltä mun sivuilta ihan älyttömän määrän kuvia ja itse kun en koko hommaa osaa edes käyttää niin iski paniikki että miten ne on sinne joutuneet! Varsinkin kun siellä ei ollut pelkästään blogikuvat vaan kaikkia muitakin kuvia joita en halua nettiin. Niinpä etsin taas sen poista napin ja poistin kaiken. Jok'ikisen kuvan. Ja ilmeisesti se on se sama hetki kun kaikki kuvat katosivat myös blogista. 

Oi olisinpa vain tajunnut säästää edes sen blogin oman kansion, kun siellä semmoinenkin on.

Netistä löysin ohjeet miten kuvat saa palautettua picasan kautta, meilläkin koneella on picasa mutta mie vihaan sitäkin. Sekin tuntuu jotenkin niin äärettömän hankalalta. Mulla kesti puoli vuotta ennen kuin opin löytämään kuvat koneelta kansiosta eikä aina picasasta. Joten epäilen tämän toimivan mun kohdallani.

Uusimpien eli syyskuun tekstien kuvat löytyy padilta, vanhempiin taas osa kuvista saattaa olla koneella, mutta luultavasti ei ole. Ne kun oli kaikki tolla pikkupadilla. Ja kun me tajuttiin ettei se olekaan rikki vaan laturissa on joku häikkä, niin puoliskoni buuttasi sen ja annettiin se anopille leluksi, me kun ehdittiin jo hankkia mulle tämä uusi lelu. Ja nyt en ole ollenkaan varma siitä mitä vastasin puoliskolleni kuvien pelastamisesta. Ne taas mitä on otettu puhelimella oon saattanut poistaa muuten vaan kun se herjaa koko ajan että tila loppuu....


Nyt alkoi sitten operaatio kuvien palautus. Pikkuhiljaa, osaan postauksista tiedän jo mitkä kuvat puuttuu mutta joistain ei ole mitään käsitystä ja sitten on ne joista tasan tiedän millainen kuva pitäisi olla mutta se on poistettu. Toisaalta mietin jokin aika sitten miten rumilta näytti ne vaaleanpunaisella häivytyksellä merkatut kuvat, ne oli ihan ok silloin kun blogin ulkoasu oli muutenkin vaaleanpunainen, myöhemmin tulin siihen lopputulokseen ettei se pinkki vaan nyt ehkä kuitenkaan ollut mun juttu. Samalla mietin jaksaisinko muokata niitä kaikkia uudestaan tällä nykyisellä tyylilläni, noh tuleepahan nyt sitten muokattua.


Tämän postauksen kuvat ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta kuvattomat on vähän tylsiä. Vaikka nyt oon ihan onnellinen että mulla on sellaisiakin, vähän helpottaa. :D kuvissa Tuhina on himpun vajaa 2kk ikäinen ja ne on paikallisen parhaan kaverini ottamia.

2 kommenttia

  1. Voi tiiäks tuli melkeen pieni kyynel silmäkulmaan kun katoin tota keskimmäistä kuvaa, tuli kauhee ikävä sua, oot ihana! Oon vastannut mun blogissa vihdoin niihin kysymyksiin, käy kurkkaamassa: http://susannanlahetystyoblogi.blogspot.fi/2014/10/vastauksia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oot ihana :) katotaan tuottaako vastaukset jatko kysymyksiä :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !