Historian havinaa

Koska ainakin oma rakas puoliskoni ihmetteli mistä tulee otsikko "Elämää sängyn alla"  niin avataan historian kirjoja ja kultaisia lapsuus ja nuoruus muistoja sen verran että ensiksi tämä blogi on luotu keväällä 2010 vaikkakin nyt isompana ja viisaampana totesin noiden kahden hassun tuotoksen olevan julkaisukelvottomia :D ja toisekseen yläaste/toisenasteen opiskelu aikoina ihan oikeasti kirjaimellisesti asuin sängyn alla. Kultaisia kuva muistoja ei ole valitettavasti joten yritetään nyt sitten sanallisesti :)
Tuo sänky oli 140cm leveä koska välttämättä niin halusin isin epäilyistä huolimatta :D ikeasta tottakai. Koliseva ja natiseva harmaa metallirunko ja sängyssä nukuin pehmolelujeni kanssa kun taas läksyt tein vaaleanpunaisella pulpetilla sängyn alla samoin meidän vierasvara laverisänky oli siellä ja tietysti se ruotsista ostettu 100kr maksanut raidallinen riippumatto ! :D se oli siis parvisänky.
Yläasteen jälkeen lähdin tampereelle Varalan Urheiluopistoon, neiti melkein 16v ja nyt täytyy myöntää että en muista noilta ajoilta juurikaan mitään koulua ja työssäoppimispaikkoja, ensimmäistä poikaystävää ja vihdoin sitä oikeasti kotoa pois muuttamista lukuunottamatta. Viikot menivät asuntolassa asuen ja viikonloput milloin reissussa koko perheen voimin tai sitten kirkkomme nuorten tapahtumiin ja välillä ihan vaan junalla kotiin nukkumaan ja tietysti muutama viikonloppu oltiin koulussakin maratonin tai vaelluksen merkeissä.
Se oli se viimeinen kevätlukukausi, maaginen 2010 kun tämä blogigin syntyi ja koki äkkikuoleman :D muutin hyvän ystäväni tilalle soluasuntoon jossa hän asusteli serkkunsa kanssa. Tämä serkkuihminen osoittautui oikein hyväksi ystäväksi ja kämppikseksi mutta myönnetään nyt jälkikäteen että tämä kämppäkaveruus taisi olla vähän enemmän sellainen isosisko huolehtii ja minä se pikkusisko :D asusti siellä äitinikin yhden 6vk jakson kun itse olin Skotlannissa työssäoppimassa. Tuohon soluasuntoon muutin kaiken omaisuuteni sen parvisängyn,  riippumaton, vaaleanpunaisen pulpetin, kapean peilin ja yhden kirjahyllyn. Ja koska ystäväni jätti 160cm jousipatjan ja huone oli huomattavasti isompi kuin mulla kotona oli ollut voitte kuvitella mikä laiskanlinna se sängynalus oli ! Eipä haitannut jos tipahti riippumatolta :D
Urheiluopiston jälkeen historiaan jäi se ensimmäinen poikaystävä, Tampereen osoite samoin kuin se tuttu ja turvallinen osoite äidin ja isin luona ja parvisänkykin sai vuorostaan siirtyä varastoon. Itse lähdin Rovaniemelle opiskelemaan ja tuohon yksiöön hommattiin sitten mummon ja papan kanssa ihan oikea runkopatjasänky, koko kyllä säilyi 140cm on mun juttu :D äiti ja isi muutti siskojeni kanssa mummolaan ja mummo ja pappa muutti papan siskon luo omaishoitajiksi.
Rovaniemellä viihdyinkin kaksivuotta vaikka aikomus oli viihtyä pidempään. Mahtuihan sinne väliin elämäni ensimmäinen murtuma ja paljon uusia ja vanhoja hyviä ystäviä. Opinnäytetyö ja hotellin vastaanoton työssäoppiminen sekä siihen samaan aikaan ihan ne normaalit koulupäivät ja kerranviikossa + joskus kahdesti lapsiparkki valvonnat sekä viikonlopun yötyö ajoivat kuitenkin uupumukseen ja ihmissuhde koukeroiden löydessä kasvoihin samalla, tämä tyttö totesi että nyt riittää ja palasi äitin ja isin luokse.
Sittemmin on koukerot onneksi selvitetty ja ystävyys jatkuu :) ja tuon kahden vuoden ansiosta ja hassujen yhteensattumien ja väärinkäsitysten kautta tuo ihana mies löysi tiensä meille ja minä hänen kainaloonsa. Mutta se onkin sitten jo ihan oma tarinansa tämä nyt vain tämmöinen hei kuka mä oon mistä mä tuun pinta raapaisu muistojen kirjoihin :)
Tänä päivänä sängyn alla elää ehkä jokunen pölypallero ja eksynyt pariton sukka. Parvisänky löytyy äitin ja isin luota, sieltä mummolan autotallista.
Ja tadaaa ! Myöskin se vihreä blogitausta on nyt historiaa ja ihan ite osasin eikä hiirenhermotkaan kiristyneet !

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !