Ei enää ikinä.

Nyt se on ohi! Ja nyt lupaan ja toivon etten enää koskaan mene puhelintöihin! Numeropalvelussa oli varmasti helpompaa kuin puhelinmyynnissä mutta silti.
Ei enää ikinä luureja kiitos!
Kiitos Fonecta että suljitte meidän toimipisteen nyt olo on VAPAA ja kohti uusia tuulia! Tästä alkaa uusi elämä. Tai oikeastaan koko vuosi on ollut ja tulee olemaan täynnä uusia ja ihmeellisiä asioita.
En enää ikinä ole sinkku, mikäli se minusta on kiinni. Ja ei tuo mieskään kyllä vastaan laittanut, itsepähän kosi ja papilta saatin aamen.
En enää ikinä ole yksin, ihan oikeasti nytkin voisin väittää yksin istuvani ja kirjoittavani tätä mutta se olisi valhe. Vaikka ajaisin "yksin" autoa en ole siltikään yksin. Ja saan siitä vähän väliä muistutuksia isoina ja pieninä muljahduksina kun meidän pieni möhömaha möyryää ahkerasti tuolla navan kaverina.

* * * * * * * * * * *

Näillä fiiliksillä siis mentiin huhtikuun puolivälissä kun fonecta nuo ovensa sulki :) ja silloin aloin pitkästä aikaa kirjoittaa tätä ensimmäisistä blogipostausta, ja jänistin ja luonnokseksi se jäi. Ja poistin sen oikean ensimmäisen jonka kirjoitin joskus vuonna nakki ensimmäisessä oikeassa omassa (solu) asunnossa. Ja rehellisesti en itsekään ymmärrä mitä ihmettä olin silloin kirjoittanut joten aloitetaan alusta :)

Tarkoitus on pitää tavallaan ihan sitä perinteistä nettipäiväkirjaa niin että läheiset sitten vähän pysyy perässä mitä meillä tapahtuu kun aina olen asunut kaukana kotoa. Ja nyt eletään melkoisessa muutoksessa. Kuviakin aion opetella tänne lisäämään ja yksityisyys asetukset niin ettei tuntemattomat tiedä tästä mitään..... samoin mulla on hiirenhermot mitä tulee näihin tekniikan ihmeisiin eli juurikin kuvien muokkaamiset lisäämiset ym. ulkonäkö sun muut asetukset että vihreää tulee olemaan kun sen kerran olen silloin joskus osannut valita kunnes joku tulee mua kädestä pitäen auttamaan...

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !