Sairaalakassi

Minua ainakin mietitty paljon, että mitä ihmettä sinne sairaalakassiin pitää ja kannattaa pakata. Apuja sain kun kyselin odottavilta tai vasta vauvautuneilta ystäviltäni sekä entisen luokkakaverin kautta bongasin huippu blogin (johon olen koukussa) josta myös sain apua. 

Kassi tarvitaan itselle ja vauvalle ja meidän tapaukessa myös puoliskolleni. Vauveli on ainut jonka kaikki tavarat löytyy jo repusta ja itseasiassa sinne karkasi myös äitiyspakkauksessa tullut harja, yksi harso ja tutti (mitä listaa tehdessäni en ajatellut pakkaavani). Senkin uhalla että juuri luin ettei tuttia suositella ennen kuin imetys on lähtenyt kunnolla käyntiin. Puoliskon osalta lista näyttää huolestuttavalta, toisaalta ei ole vielä löytynyt kassia jonka hän ottaa mukaan ja onhan tässä vielä muutama viikko aikaa heittää kaikki pakkailut uusiksikin.:D

Meidän perheessä on tällä hetkellä auto ja yksi kuski,  minä. Ja oletus on etten aja synnärille itse tuota 45min matkaa. Onneksi kyytimään on luvannut puoliskoni veli. Minähän en ilman mieskultaani synnytä ja tahdon hänet myös vierailuajoiksi sinne osastolle, se on MEIDÄN VAUVELI ja haluan että olemme molemmat siellä paikalla. Puoliskoni tämän hetkinen ajokortittomuus ei helpota vieraassa kaupungissa synnyttämistä. Onneksi on järjestelyjä joiden ansiosta hän voi yöpyä lähellämme vaikkei osastolla perhehuoneita olekaan, eikä hänen tarvitse rullata junalla tai jonkun kyydillä edes takaisin. Sitten tarvitaan enää se kyyti kotiin, mutta ainakin olemme koko perhe yhdessä :)


HOX HOX ensimmäinen kuva ! ja laatu on samsung tablettia :D

Vauvelin kaikki bodyt ovat pitkähihaisia ja erikokoisia, joku sopii varmasti toivon ! Siistimmät housut ja colleget. En vielä tiedä puemmeko vauvalle edes hetkeksi omia vaatteita sairaalassa vai sairaalan vaatteita vai vaatteita ollenkaan. Ihokontakti houkuttaa ja toivottavasti koukuttaa. :) Sukkia on kolmet ja pakkasin yhdet sukkahousutkin ja ne äpakkauksen pienemmät tumput. Automatkalle tuo valkoinen fleece haalari ja enoni vaimon kutoma tilkkupeitto.

Omassa listassani tärkeimpiä äitiyteen liittyviä ovat varmaankin nuo imetysliivit, muut hygienia tarvikkeet, ettei äiti haise pahalle ja omia sukkia suosittelivat ystävät.

Tylsyyden torjumiseen ja tuleville isovanhemmille ja muille infoamiseen tietysti puhelimet ja LATURIT jotka varmasti unohtuvat jos ei lue listassa, samoin kuin se KAMERA ja LATURI. Tuon meidän pikkutabletin pakkaan puoliskoni reppuun hänellekin jotain luksusta kun joutuu yksin nukkumaan :)

Puoliskoni kaipaa itselleen puhtaita vaihto vaatteita, pesuvehkeet ja R U O K A A !  Niin synnytykseen kuin sitten oleskelu päivilleen :) Sairaala kun ruokkii vain äidit ja vauvat jos on tarvis. Puoliskon sapuskat on luultavasti muotoa saarioisen valmisateriat, marketin kolmioleivät, mehua ja tietysti vähän herkkuja. Eväitä ajattelin hamstrata myös itselleni synnytykseen sekä välipalaksi: hedelmiä, pillimehuja, välipalapatukoita ja suklaata ehkä myös salmiakkia. En omaa kokemusta sairaala ruoasta tai ruoka-ajoista joten varmuuden vuoksi.

Sairaalasta haluan poistua "tyylikkäästi" eli mammafarkuissa ja hupparissa ja synnyttämään ajattelin lähteä mahdollisimman löysissä kollareissa. Katsoo nyt mitä sitten tulee oikeasti tapahtumaan kokemuksella kun en tiedä mistään mitään :D ja mistä sitäkään tietää että milloin se lähtö tulee ja mitä silloin sattuu päällä olemaan :D

37+1 laskettuun aikaan 20 päivää ! 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !