Kaksi lupausta vuodelle 2024

Mulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia. Mutta tälle vuodelle teen kaksi.


Ensinnäkin, tänä vuonna en tee kuukausikatsaus postauksia tänne blogiin. Saatan läväyttää tänne kyllä vielä 2023 kuvat, (elo, syys, loka, marras ja joulu) kunhan joskus kerkeän. Tavallaan en haluaisi jättää 2023 vuotta kesken, mutta mitään pahaa ei tapahdu vaikka ne ei tänne koskaan ilmestyisikään. 

Mutta nyt en halua aiheuttaa itselleni mitään "pakko tehdä" juttua, koska sellaiseksi tuo vähän muuttui. Ja silloin kun kuvittelen että mun on pakko tehdä tuo elokuun postaus valmiiksi, en sitten saa tehtyä mitään muuta... Ehkä joku saa kiinni tästä. 😅 Joten tänä vuonna toivoisin voivani kirjoittaa vapaammin ja antaa tilaa luovuudelle ja siksi lupaan olla tekemättä 2024 kuukausi katsauksia. 


Toinen lupaus tälle vuodelle on, että aion surutta hävittää kodistamme kaiken turhan mikä tielleni sattuu. Instagram tarjoilee minulle sellaisia tilejä, joissa on jo todettu, että ei tarvita parempia organisointi- ja järjestelytaitoja, vaan vähemmän järjesteltäviä asioita kotiin. Joten se on minun tämän vuoden kotiin liittyvä lupaus ja tavoite.

Jos se on tielläni, se ei ole tärkeä enkä tiedä missä sen paikka on, se saa lähteä. 

Meidän arki on alkanut rullata ihan tavallisesti, vaikka vielä ilman kuivausrumpua. Kalenterissa on minulla starttirahaan liittyvä tapaaminen ja muutama muu Unelmalaatikkoon liittyvä asia nytkähtelee eteenpäin.

Täten joululoma on loppunut ja toivon tämän  olevan parhaan arjen vuosi! :)

Toivottavasti 2024 tuo kaikkea hyvää myös sinne ruudun toiselle puolelle. :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !