Kaksi lupausta vuodelle 2024

Mulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia. Mutta tälle vuodelle teen kaksi.


Ensinnäkin, tänä vuonna en tee kuukausikatsaus postauksia tänne blogiin. Saatan läväyttää tänne kyllä vielä 2023 kuvat, (elo, syys, loka, marras ja joulu) kunhan joskus kerkeän. Tavallaan en haluaisi jättää 2023 vuotta kesken, mutta mitään pahaa ei tapahdu vaikka ne ei tänne koskaan ilmestyisikään. 

Mutta nyt en halua aiheuttaa itselleni mitään "pakko tehdä" juttua, koska sellaiseksi tuo vähän muuttui. Ja silloin kun kuvittelen että mun on pakko tehdä tuo elokuun postaus valmiiksi, en sitten saa tehtyä mitään muuta... Ehkä joku saa kiinni tästä. 😅 Joten tänä vuonna toivoisin voivani kirjoittaa vapaammin ja antaa tilaa luovuudelle ja siksi lupaan olla tekemättä 2024 kuukausi katsauksia. 


Toinen lupaus tälle vuodelle on, että aion surutta hävittää kodistamme kaiken turhan mikä tielleni sattuu. Instagram tarjoilee minulle sellaisia tilejä, joissa on jo todettu, että ei tarvita parempia organisointi- ja järjestelytaitoja, vaan vähemmän järjesteltäviä asioita kotiin. Joten se on minun tämän vuoden kotiin liittyvä lupaus ja tavoite.

Jos se on tielläni, se ei ole tärkeä enkä tiedä missä sen paikka on, se saa lähteä. 

Meidän arki on alkanut rullata ihan tavallisesti, vaikka vielä ilman kuivausrumpua. Kalenterissa on minulla starttirahaan liittyvä tapaaminen ja muutama muu Unelmalaatikkoon liittyvä asia nytkähtelee eteenpäin.

Täten joululoma on loppunut ja toivon tämän  olevan parhaan arjen vuosi! :)

Toivottavasti 2024 tuo kaikkea hyvää myös sinne ruudun toiselle puolelle. :)

6 kommenttia

 1. Sinä olet tehnyt todella hyviä uuden vuoden lupauksia! Tavaran hävitystä tai minä kutsun sitä kierrättämiseksi teen aina ennen joulua eli monta kassillista lähtee lahjoitukseen. Aiemmin kävi kirppareilla myymässä mutta nykyään en vain ehdi myymään niitä itse. Parempi siis lahjoittaa! Hyvä lupaus sinulta on myös tuo kuukausiraporteista luopuminen. Itse tein bloggaamisen alkuaikoina ja myöhemmin vielä pitkään vuosiraportteja mutta lukijat eivät niitä juurikaan lukeneet kommentoineet.
  Kivaa naisten päivää Petra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ehtii mennä tavarat niin huonokuntoiseksi, että niiden hävittäminen on ainoastaan kierrätysastioihin, uusiin koteihin ei ole asiaa :D oikeasti se itkettää enemmän kuin naurattaa. Toki lasten vaatteet on sellaisia, mitä voisi viedäkin kirpparille, mutta niitä taas on sitten niin paljon, että se oli aika iso työ ja toisaalta mua ahdistaa, etten saisi edes pöytämaksun vertaa myyntiä, niin en ole uskaltanut aloittaa kirppistelyä. Kiitos samoin Marjo, Hyvää eilistä naistenpäivää. :)

   Poista
 2. Kiitos, että jaat nämä ajatukset kanssani! Kuulostaa siltä, että olet tehnyt hyviä päätöksiä uudelle vuodelle. Lupaus kirjoittaa vapaammin ja antaa tilaa luovuudelle on tärkeä, ja kodin turhien tavaroiden hävittäminen voi tuoda paljon helpotusta ja selkeyttä arkeen. Toivotan sinulle parasta vuotta 2024 ja odotan innolla kuulevani lisää seikkailuistasi blogissasi! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Ja kyllä juurikin näin, nämä lupaukset on oikeasti myös helppo toteuttaa, kun ne on koko aika läsnä ja on realistisempaa luvata olla kirjoittamatta pitkiä kuukausi katsauksia kuin luvata, että lakkaan kiukuttelemasta lapsille kokonaan n-y-t-nyt! Näissä en voi epäonnistua :D

   Poista
 3. Itse päätin jälleen kerran, etten tee mitään lupauksia. En osaa pitää kiinni yhdestäkään, joten olkoon lupaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin mäkin yleensä totean, parempi kun ei lupaa mitään! Kerrankin onnistuin keksimään sellaiset jotka oikeasti auttaa arkea ja on helppo pitää :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !