Kuukauden Top 3 - 2/2022

Apua! Helmikuu meni ohi, että heilahti vaan!

Helmikuun potentiaalinen Top 3 piti olla 

 1. Tupperware kutsut 
 2. niiden yhteydessä pienimuotoiset itselleni järjestämäni babyshowerit tai äitiysloman aloitusjuhlat: äiti, ehkä pikkusisko ja kaveri yökylään ja spahemmottelua yhdessä saunoen. 
  • No tupperit siirrettiin sairastumisten takia - babyshower suunnitelma tyssäsi seinään. 
 3. Toisen Mary Kay vuosineljänneksen päätteeksi Pikkuseminaari
  • Ja mie unohdin sen ihan totaalisesti! Vetelin onnellisesti ostohousuja jalkaan ja vasta illalla tajusin, että se oli tosiaan jo. Onneksi se oli etänä ja sain sen katsottua myöhemmin.
Noh mikään näistä ei  nyt sitten nouse ihan Top 3:n, huonoa tuuria ehkäpä. Kuukauden floppi on se, ettei kamerassa ole arkikuvia! Harmittaa ettei päästy kunnolla ulkoilemaan lasten kanssa. Joten kuukauden parhaat näyttävätkin nyt sitten tältä:


Espoonreissu! 


Äiti ei olisi päässyt tupperkutsuille, mutta siitä jo viikon päästä onneksi nähtiin ja samalla reissulla äiti toi meille Chipolinon vaunut ja turvakaukalon. Chipolinot tulevat näillänäkymin parvekevaunuiksi, mutta odottavat vielä alakerrassa, että joku jaksaa kantaa ne tänne ylös. Vaunujen ja turvakaukalon tuominen olivat kuitenkin vain sivuseikka ja reissun tarkoitus oli lähteä perjantaina Espooseen.

Reissu olikin oikein onnistunut, yövyttiin Temppelin asuntolassa, melkein kuin hotellissa. Meidän lapset ei olekaan koskaan yöpyneet hotellissa ja oli tämä ensimmäinen kerta temppelilläkin. ja lapset saivat viettää aikaa vaarin kanssa ja tutkia vaarin uutta pakettiautoa. Temppelipäivän päätteeksi käytiin tietenkin syömässä Sellon Mandarin Palacessa ja nähtiin siellä tuttuja. Melkein näytti siltä että oltaisiin ehditty kotiin juuri saunavuoron alkuun, vaan ei sitten kuitenkaan ehditty, toisaalta en olisi kyllä ehkä jaksanutkaan.

Ajattelin että tämä on viimeinen reissu jonka uskallan tehdä ennen kuin vauva syntyy! Ja kyllä myönnän vähän jännittäneeni, mahtaisiko maaliskuisesta tulla sittenkin helmikuinen. Ässän piti olla toukokuinen, tulikin huhtikuinen, eikä silloin ollut mitään tällaisia ennakoivia supistuksia ja muita, mitä nyt on ollut jo joulusta saakka.  


Siivous ja Mummin & Papsun dinneri!


Meillä on kirkossa jokaisella oma palvelusisar, joka vähän niinkuin isosiskona tai varamummona huolehtii, että onhan kaikki hyvin ja jos ei ole, niin tiedetään mistä apua saa. Meidän tapauksessa meillä on varamummo, joka aina välillä tulee mulle kaveriksi viikkaamaan ylisuurta pyykkivuorta.

Nyt kerroin hänelle aikeistani pyytää mummia tekemään meillä suursiivouksen sillä aikaa, kun minä olisin vauvan kanssa sairaalassa. Muistan ikuisesti sen, kun tultiin Nupun kanssa kotiin ja mummi ja papsu olivat hoitaneet meidän aivan kaamean muuttokaaoksen matkalaukkujen purkua ja likapyykkiä myöten, meidän ollessa sairaalassa. Ei vain siistiin vaan puhtaaseen kotiin vauvan kanssa kotiutuminen olisi aivan ihanaa!

Sovittiin päivä ja meille saapui neljä ihanaa sisarta ja nyt meillä on puhtaat ikkunatkin! Ja sillä aikaa kun kotonamme hurrasi ikkunanpesukone ja moppikone, me haettiin pojat päiväkodista vähän tavallista aikaisemmin ja lähdettiin mummin ja papsun luokse. Jälleen kerran, aivan liian pitkän tauon jälkeen. Mutta oli kyllä taas ihana viettää siellä kunnolla aikaa ja saatiin vatsat täyteen ravintolatason muussilla ja pihveillä.  Olisi pitänyt ottaa annoksesta kuva!


AUTO! 


KYLLÄ! Meillä on nyt auto johon mahtuu koko kuusihenkinen perhe ja vielä yksi ylimääräinenkin. Mietin jo että tarvitaan kyllä ihme, että löydetään joku järkevä auto meille. Taisin saadakin pienen ihmeen. Vaari on ollut aktiivinen autonetsijä myös ja nyt sain vaarilta viestin autolinkin kera: "Käynkö koeajamassa?" Noh ajattelin että käy kuitenkin ihan sama mitä sanon, isi tykkää koeajaa autoja. Sen enempää asiaa ajattelematta ja miettimättä sainkin sitten perjantaina puhelimeeni videoarvioinnin autosta, sen ajettavuudesta ja ominaisuuksista.

Jos minun toiveeni olisi toteutunut, oltaisiin hankittu kaasuauto - seitsenpaikkaista kaasuautoa saatkin sitten muuten etsiä! Joten lähetin vielä auton tiedot mummin ja papsunkin tarkastettaviksi ja paluu viestin näyttäessä vihreää valoa minä vetelin sitten lauantaina niitä ostohousuja jalkaani, että joko lähdetään hakemaan! 

Piti odottaa tiistaihin asti. Autossa olisi ollut katsastus heti maaliskuussa, niin myyjä lupasi hoitaa leiman autoon maanantaina. Kun maanantaina saatin vielä rahoitussopimus puhelimitse läpi, oli auto myyty meille! Tiistaina sitten pojat päiväkotiin vietyäni irrottelin turvaistuimet, tyhjensin meidän Kian ja tehtiin sittenkin vielä autonhakureissu Jyväskylään, kun laskettuun aikaan oli tasan 2 viikkoa. Sen verran aikataulu petti, ettei ehditty vaarin kanssa lounaalle. Poikettiin kuitenkin moikkaamaan kotona ollutta mummua ja käymään vessassa siellä. :D Oli muuten virkistävää tehdä tuollainen päiväreissu ihan kahdestaan puoliskoni kanssa, vaikka uni tulikin sitten illalla jo yhdeksän aikaan.

Nyt kun on auto ja turvakaukalo, niin melkein kaikki olisi vähän niinkuin valmista vauvaa varten!


EXTRAT


Sovin myös äitiyskuvaustreffit kotikaupunkimme tfcd ryhmänkautta, ja noita Eevan ottamia kuvia saattekin nähdä nyt parissa postauksessa.

Ja sain viettää melkein koko sunnuntain ystäväni kanssa! Otettiin kuvia yhtä yhteistyötäni varten ja herkuteltiin vähän. Saatiin viettää lähes viisituntia ihan rennosti, mikä on hyvin harvinaista! Täytyy myöntää että kellon lähennellessä neljää minua alkoi jo ihan ihmetyttää eikö oikeasti kukaan kotona kaipaa minua. Ei soittanut Nuppu eikä puoliskoni.

Suurin Mary Kay työhön liittyvä saavutukseni helmikuulta oli meille järjestetyn Kohti Unelmia valmennuksen tehtävät! Olen koonnut unelmakartan vaatekaappini oveen ja kalenterin kansiin, sekä pohtinut unelmia ja työhön liittyviä uskomuksia ja olen saanut jakaa onnistumisia ja oivalluksia Power Partnerini kanssa. Mary Kay on niin paljon muutakin, kuin vain ihonhoitoa ja meikkejä!  

Mikä oli parasta sinun helmikuussa? :) 

8 kommenttia

 1. Teillähän on ollut kiva helmikuu, muutamasta kämmistä huolimatta. Itselläni helmikuussa kivoimpia juttuja oli piknik-risteily saaristossa. Muuten olen onnellinen, että helmikuu on ohi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piknik-risteily kuulostaa kivalta! 😊 Ja joo, kyllä nyt on jo kevään ja kesän vuoro tulla 😄

   Poista
 2. Njaa, mikä oli parasta? Vaikea sanoa, ehkä se, että se meni nopeasti ohi. Mun alkuvuosi on ollut aivan kauhea ja kauheudet jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kauheksien kanssa, voisinpa lohduttaa jotenkin ❤️

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta, tällainen postaus päästää jotenkin lähemmin seuraamaan arkea, tuntui kuin olisin ollut teidän mukana!♥

  Aurinkoista viikonloppua! 🌞

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😄 ja sanoin, nyt saadaankin jo taas nauttia ihanasta aurinkoisesta viikonlopusta!

   Poista
 4. Kuulostaa vauhdikkaalta helmikuulta, ihanan arkiselta hyppysellä extraa!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, hyvin kiteytetty! Ihana arki hyppysellisellä extraa kuulostaa itseasiassa täydelliseltä! 🥰

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !