Minun "koronataito"Törmäsin facebookissa sellaiseen hassun hauskaan meemin, jossa englannista vapaasti suomennettu kerrottiin, että jos selviät koronasta oppimatta uutta taitoa tai ilman sivubisnestä tai opiskelematta, sinulla ei koskaan ollut ajanpuutetta vaan itsekurin puute. 

Noh arvaatte varmaan että minua ärsytti. Lopulta koin jo hieman sääliä kuvan jakanutta kohtaan. Kommentteja lukiessani huomasin kotiäitien jo ehtineen vastata hänelle. Ja kyllä, olen samaa mieltä erään kommentoijan kanssa, joka totesi että aloittajalta puuttuu kolme lasta.

Minä nimittäin ajattelin itsekin, että missähän välissä sitä mukamas opiskelee, kun koko päivä menee ruoka-aikataulun ylläpitämiseen ja siinä samalla sitten ehtii jos ehtii tehdä muita kotitöitä ja viettää aikaa lasten kanssa. Ja jos haluat ulkoilla lasten kanssa myös itsekin, se on valinta siitä, että vähintään tiskit tai pyykit räjähtävät pariksi päiväksi.


Vaikka alkuun ajattelin, että onpas epäreilu meemi, niin kyllä vain! Minulla on kuin onkin ihan oma koronataito! Ja ei, se ei ole spagaati vielä, sitä tavoittelen ja treenaan edelleen. Vaan korona taitoni on ollut opetella tekemään videoita! Tietokonesovellus vaatii vielä harjoitusta ja käytän sitä aika vähän, toistaiseksi koneella tehtyjä videoita on yksi. Mutta puhelimella editoin tällä hetkellä yhdeksättä! 

Ja itseasiassa videot liittyvät myös vahvasti sivutyöhön, joten olenpas sitten saanut kaksi koronataitoa! Vaikka oikeasti tätä sivutyötä olen yrittänyt täällä taustalla tehdä jo elokuusta saakka ja ajoittain se onkin ollut sairastelujen lisäksi se blogin hitaamman päivitystahdin syy.

Katsotaan kuinka hitaasti tämä blogi lataa, kun kokeilen jakaa teille nyt kolme tekemääni videota vai pitääkö minun ladata ne youtuben kautta.... No nyt alkuun blogger upotuksina, olkaapas hyvät! Ja kommentoikaa, jos ne ei toimi niin opettelen sitten tekemään jonkin youtubejutun tai jotakin.

Tässä minun korona taito 🙈


Ensimmäinen video jonka kuvasin oli harjoitus lähinnä sen takia että tiedän millaisia virityksiä pitää tehdä vessassa kuvatakseni. Tuosta testistä syntyi tämä miinutin video.


Mulla on Facebookissa ryhmä mun asiakkaille ja lupasin tehdä sinne videon kun harjoittelen eyelinerin käyttämistä. Tässä toisessa videossa puhun siitä kun aloitan sanomalla "on tullut aika lunastaa lupauksia." 


Ja tämän kolmannen videon tein Instagramiin Gymted challengeen. Haastetta varten piti vain ottaa kuva omasta naamasta haaste treenin jälkeen, mutta mie nyt yritin harjoitella editointia ja kuvasin koko treenin. Tämä video on mun suosikki. Vielä kun saisi nuo MaryKay videot näyttämään yhtä paljon minulta. Toisaalta en tiedä onko se ihan mahdollista... Jumppaavan kotiäidin rooli on kuitenkin erilainen kuin ihonhoitokonsultin, vaikka molemmissa rooleissa olenkin minä. 

Mikä on sun korona taito? 😊 

7 kommenttia

 1. Itselläni työt ovat jatkuneet melkolailla normaalisti, joten korona-aika ei ole liiemmin extravapaita tuonut tullessaan - ainoastaan muutaman yksittäisen lomautuspäivän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se näkyy miten eri tavalla korona kosketti kaikkien arkea. Onneksi olet saanut olla töissä! 😊 Ja se miksi tuo meemi on epäreilu!

   Poista
 2. Olin kuukauden verran lomautettuna ja sitten työt ovat jatkuneet normaaslisti. Lomautuksen aikana otin rennosti ja kirjoittelin aktiivisesti blogiani, joten en oikeastaan ehtinyt opetela mitään uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiin panostaminen kuulostaa hyvin käytetyltä lomautusajalta! 😊 Mulle tämä uuden taidon opettelu on tarkoittanut hiljaisempaa blogia.

   Poista
 3. Hieno uusi taito, kiva kun olet innostunut videoista! 😊 Itse olen lähinnä opetellut olemaan äiti, ja tutustunut sormiruokailun saloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin tärkeää! ❤️ Sormiruokailun aloittaminen on hauskavaihe 😁

   Poista
 4. Hieno taito! Oma koronataitoni on ehdottomasti hassujen liikuntahaasteiden keksiminen ja riimittely kirjoitushommissa

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !