76neliötä - part 6


Tervetuloa meille, vielä viimeisen kerran tähän 76 neliön kotiin! Viimeisenä vuorossa on lasten unelma ja siivoajan painajainen: Lastenhuone. Nämä kuvat on otettu heti sen jälkeen kun moppasin lastnhuoneen lattian, toivottavasti viimeistä kertaa ennen muuttoa.

Normaalisti tuolit, pöytä ja boblesit siis eivät ole nätissä rivissä seinää vasten, vaan yleensä ne ovat osa jos minkälaista majarakennelmaa. Samoin kuin liukumäkeä käytettään nykyään enemmän juoksumattona tai tikapuina vaatekaapille. Ja tavallisesti järjestäisin kirjat selän pituuden mukaan korkeimmasta matalimpaan - vasemmalta oikealle. Mutta nyt halusin vaan nopeasti kaikki hyllyyn.


Nuppu ja Jekku vaihtoivat keväällä sänkyjä, niin että Jekku pääsi yläsänkyyn. Uudessa kodissa alasänkyyn pääseekin jo taapero! Saapas nähdä mitä siitä tulee. Tavoitteena olisi tehdä lapsille myös uusi rutiini omien huoneiden järjestyksen ylläpitämiseen. Nuppu ainakin nyt kertoo että hänen huoneensa on sitten siisti, koska siellä ei sotke kukaan muu. Jekulle taas olemme löytäneet viikkorahaakin paremman motivaattorin. Toivottavasti se motivoi myös poikien  huoneen jäsjestyksen kanssa.

Vaatekaappiseinä nyt puuttuu näistä kuvista, mutta eipä sillä seinustalla ole mitään  muuta kuin kaapit ja ovi. Eniten uudessa kodissa odotankin kaikkien omia vaatekaappeja! Nyt sekä minä että taapero jaamme yhden kaapin ja Nuppu ja Jekku toisen.

Yksi huone kodistamme löytyy vielä, nimittäin vaatehuone/työhuone. Pieni koppi jossa rekin alla on puoliskoni tietokonepöytä. Mutta sitä huonetta on turha nyt kuvata blogiin. Uudessa kodissa tietokoneen sijoittaminen on vielä mysteeri, siellä ei nimittäin ole vaatehuonetta.

Mitkä ovat lastenhuoneen järjestämisen kulmakivet teillä? 

8 kommenttia

 1. Meillä neidin huone on kohtuullisen pieni, joten olohuone toimii enemmänkin leikkihuoneena - kuten varmaan aika monessa perheessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin meilläkin ja sitten siitä leluja ei millään jakseta viedä takaisin lastenhuoneeseen..... 😅

   Poista
 2. Itse olen niin tottunut isoihin huoneisiin ja vaikka meillä on nyt lähes 100 neliötä, niin huoneet on tosi pieniä. Hukkatilaa on paljon. Kummallinen pohjaratkaisu, josta en tykkää ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjaratkaisu on kyllä niin tärkeä! Mie en yleensä edes halua lähteä katsomaan asuntoa jos ilmoituksessa ei ole pohjakuvaa.

   Poista
 3. Meillä lapset ovat lentäneet kotoa pois. Huoneet ovat vielä heidä käytössään, kun he tulevat kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuo olisi mun unelma sitten omantalon kanssa 😍 haluaisin just säästää lasten huoneet mahdollisimman sellaisina kuin lapset on niissä asuneet, että sitten kun lasten lapset tulis yökylään niin saisivat majoittua oman äidin/isin huoneessa ja samalla tutustua sen huoneen kautta vanhempansa lapsuuteen 😍

   Poista
 4. Minulla olisi myös haaveena, että meidän tytöt saisivat omat huoneet. Tällä hetkellä tytöt ovat samassa ja esikoispojalla on sitten oma huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo omat huoneet helpottaisi kyllä kovasti, varsinkin sitten kun alkaa olla kaikki koulussa. Meillä on nyt tavoite tehdä asumisen ennätys tässä asunnossa joten Elpu sai oman huoneen nyt kun eskari alkaa ja Jekku ja Ässä saavat olla yhdessä, kunhan tuo 1v alkaisi nukkumaan omassa sängyssään 🙈

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !