2017 vuoden viimeinen postaus

Minulla oli tälle viikolle yksi tavoite blogin suhteen. Kirjoittaa vuoden viimeinen postaus meidän joulunvietosta. Tämä ei ole postaus meidän joulunvietosta, mutta tämä on vuoden 2017 viimeinen postaus. Ehkä jatketaan paremmalla tuurilla, onnella ja hermolla ensi vuonna. Toivottavasti.

Heinä- elokuun vaihteessa minun puhelin meni rikki. Löysin sen duplotiikerin seurasta vessanpöntöstä Jekun jäljiltä. Olin siis muutaman viikon ja lastensyntymäpäiväjuhlat ilman puhelinta. Tämä ei suinkaan vaikeuttanut bloggaamista syksyn osalta, olihan minulla läppäri. Ja uuden puhelimenkin sain parin viikon päästä. 


Bloggaamiseen tuli uutta intoa, joka ei vielä ole ehkä siirtynyt blogiin saakka, kun sain ensimmäisen järjestelmäkamerani syntymäpäivälahjaksi. Kuvia on tullut otettua kahdessa kuukaudessa monta tuhatta ja pikkuhiljaa sisälläkin alkaa onnistua muutkin kuin "auto" asetuksilla otetut kuvat. Mutta läppäriä mulla ei ole ollut nyt kuukauteen. Se on kuulemma Saksassa huollossa. 

Ja nyt sen oikean viimeisen postauksen kirjoittaminen ja kuvittaminen hankaloitui tänään. Jekku nimittäin päätti kylvettää puhelimeni. Kylvystä karannut pikkumies haki puhelimeni eteisestä ja heitti komealla kopsauksella kylpyammeen pohjaan. Onni oli, että olin tapahtumahetkellä itse suihkussa ammeen vieressä ja sain samantien puhelimen sammutettua, pikakuivattua sekä riisiin kuivumaan. 


Joten, ensi vuodelta odotan, että läppärini tulee ehjänä vihdoin huollosta, blogi päivittyisi useammin kuin 5 kertaa kuussa. Tuhotaapero kasvaisi pois tuhoiästä ja keskittäisi uteliaisuutensa johonkin muuhun kuin tuhoamiseen ja sotkemiseen. Nyt blogi hiljenee (taas) loppuvuodeksi, mutta tauko tuskin on pitkä. Tiistaina alkaa arki, vaikka Elpulla onkin vielä ensi viikko lomaa päiväkodista.

Vähän harmittaa etten pääse päivittämään edes instagramia. Mutta kiitos pikkusiskolle, että sain kirjoittaa tämän postauksen hänen läppärillään. :) Tämän postauksen kaikki kuvat on muuten Elpun ottamia.

Toiveikasta ja onnellista vuotta 2018 teille kaikille! 


Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !