Me & Myself messut Porvoossa


Aurinkoinen sunnuntai-aamu. Herätyskello herättää. Tai siis se soi, mutten millään jaksa nousta. Torkutan kerran ja se on liikaa. Suihkun kautta vaatteet esiin itselle ja lapsille. Hirveellä kiireellä yritän ehtiä kymmeneksi kirkkoon. Lopulta luovutan. Kaikki kiukuttelee ja kaikilla on nälkä. Paitsi Jekku. hän ehti jo nukahtaa lähtövalmiina turvakaukaloon. Muutan suunnitelmaa ja lähdetäänkin aamupalan jälkeen ajamaan suoraan kohti Porvoon Taidetehdasta.

Ensimmäinen pysähdys on ABC. Pakko ostaa vähän evästä. Unohdin oman aamupalaleipäni pyödälle. Apsiparkissa on super liukumäki ja Elpu saa purkaa vähän energioita jo siinä. Jaksaa sitten istua kyydissä vielä tunnin matkan. Ja äkkiä se tunti meneekin. Porvooseen päästessä soitan Janinalle. Navigaattori ei nyt ihan mennyt Taidetehtaalle saakka, mutta osasin itse ajaa sillan yli ja saan hyvät ohjeet parkkipaikan löytämiseen.


Mennään lasiovista sisään aulaan ja meille avataan sivuovi, että päästään rattaiden kanssa messualueelle. Esitellään itsemme ja jutellaan messujen järjestäjän kanssa. Samaan aikaan taaperoni ehtii kadota. Nostan katseeni ja hän juoksee takaisin, heittää kengät rattaisiin ja juoksee takaisin sinne mistä tulikin. Neiti on löytänyt ensimmäisenä Liikuta lasta Ry:n airtrackin, eli ilmalla täetetyn hyppypermannon, näin käytännöllisesti suomennettuna. Siellä olikin jo leikkimässä Tarun lapset, joiden kanssa Elpu ja Jekku käyvät heti leikkimään

Airtrackin vieressä on Yhteenkasvettu blogin tuttu Emmi oman Nosh-rekin kanssa. Olisin halunnut jutella Emmin kanssa enemmänkin, mutta eiköhän me ehditä tulla tutummiksi kun hän tulee meille 7.5. pitämään Nosh esittelyn.


Mary Kayn kauneuskonsultit ovat kertomassa omista tuotteistaa, heidän kanssaan jutellessa löydettiin yhteinen tuttu. Mary Kayn tuotteita mulla löytyy peilikaapista pari. Oriflamen logon tunnistan myös, heidän tuotteitaan olen ostanut ystävältä joskus viisi vuotta sitten. Batucadan soijapapuöljystä valmistetut korut ja sandaalit kiinnittävät huomioni iloisilla muodoillaan ja väreillään.

Valoisassa aulassa on iloisen puheensorinan ja auringon täyttämä kevyen ilmava tunnelma, jota säestää airtrackillä seikkailevat lapset. Messuhallin puolella taas on hämärämpää. Siellä soi taustamusiikki ja lavalla nähdään D-Diamondsien tanssiesityksiä, pätkä kesäteatterin näytelmästä, sekä muutamien näytteilleasettajien infoja ja mallinäytöksiä.


Janinan ollessa Elpun ja Veeran kanssa leikkimässä, käyn kiertämässä messuhallin läpi. Pysähdyn ihailemaan käsintehtyjä kauniita lasten mekkoja, Petri's Chocolate Roomin käsintehtyjä suklaakonvehteja ja pysähdyin juttelemaan Forever Living Productsin jälleenmyyjien kanssa. Pomppupatjalla vaihdetaan vahtivuoroa ja Janina pääsee tutkimuskierrokselle.

Tanssiesityksen jälkeen jäädään vielä kaikki kiertelemään hallin puolelle. Elpu oli innokkaana kurkistelemassa myös pöytien alle ja taakse. Hän sain Lauralta kauniin maalauksesta teetetyn kortin ja Floramoren floristit antoivat hänelle oman ruusun sillä aikaa, kun minä tein kehon rasvamittauksen Kielo-Marian pisteellä (en nyt saa päähäni mittauksen virallista nimeä).


Myös Elpu ihaili Petrin suklaapalleroita ja kun selvisi, että mukana oli kolme maidotonta vaihtoehtoa, mun oli pakko ostaa hänelle pari. Makuina oli vadelma ja verigreppi, otettiin molempia kaksi, mutta minä sain vain yhden puraisun suklaiden kadotessa pieneen suuhun. Kolmas messuilla ollut maidoton vaihtoehto oli chili.

Päiväunien painaessa päälle poituttiin paikalta sievän Goodiebagin kanssa josta paljastui mukavia ylläreitä. Erityisesti Hyvinvointikeskus Louisé:n ja Floramoren yllärit ilahduttivat. Me saatiin myös pieni paketti Laura Lindgrenin kortteja, joista muutaman haluaisin kehystää, ensin pitää vain löytää kehykset. Matkalla parkkipaikalle piti vielä käydä Cubuksella pyytämässä Taidetehtaan oranssi ilmapallo Elpulle.


Meitä kaksplussalaisia oli messuilla mukana muutamia, Nean - In the Little CottageMerin - Äidin sanoin ja Janinan - JaninaCharlotta postauksista kannattaa käydä ihailemassa ainakin kuvia yritysten pisteistä. Kotiin tullessa napattiin puoliskoni kyytiin ja ajettiin suoraan Mummin ja Papan luokse. Floramoren sievän kimpun annoin anopilleni, hän on huomattavasti minua parempi pitämään kukat elossa.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !