79neliötä - part 3


Pienen tauon jälkeen, on aika jatkaa kotikierrosta! Joulukuussa pääsitte eteiseen ja tammikuussa kurkattiin meidän unihuoneeseen. Makkarin jälkeen palataan takaisin eteiskäytävään, johon ostettiin matto joulun alla. Tarkalleen ottaen matto ostettiin heti eteisen esittelyä seuranneena päivänä, kun kuvat paljastivat kuinka orvolta tuo tila näytti ilman mattoa. Uutta mattoa pitkin pääseekin sitten makkarista seuraavaan tilaan, eli vessaan. 

Harvemmin asuntoesittelyssä vessa herättää tunteita, mutta tämä oli mulle sellainen "oho vau!". Vessa on pieni ja periaatteessa se mahtuukin yhteen kuvaan. Sekä altaa että pöntön päältä löytyy kaapit ja altaan allastason alapuoli toki myös on kaappeja täynnä - säilytystilaa siis melkeinpä liikaa. Vessanpöntön puolella on sopivasti koukut käsipyyhkeelle, föönille ja suoristajalle kuin myös neljän koukun naulakko, kaikkien henkilökohtaisille pyyhkeille.

Lavuaarin puolella taas hylly ja vihreä yläkaappi ovat puoliskoni tavaroille ja lääkekaappi nyt vain sattuu olemaan vessassa, kun sen oma paikka jossain esillä on vielä aivan hukassa. Eipä siellä kyllä pahemmin lääkkeitä tai laastareitakaan ole. Vessan tapetti on ihana, olisipa sitä myös olohuoneessa, tykkään enemmän harmaasta kuin ruskeasta. Tekisi mieleni viedä potta kylpyhuoneeseen viemästä tilaa, mutta pikkuhiljaa ollaan alettu kokeilemaan potalla istumista vauvan kanssa joten se on nyt vessassa.


Mutta tämän enempää ei vessasta taida irti saada, joten palataan käytävään ja siirrytään seuraavan oven verran eteenpäin.


Tykkäsin meidän edellisestä kylppäristä, siellä oli kuivauskaappi ja pyykkäys hoitui nätisti omassa nurkassa kun taas vessarauhallekin oli tilaa ja suihku ja sauna omassa nurkassaan. Samalla tavalla tämäkin kylppäri on mielestäni fiksusti suunniteltu kodinhoitohuone ja kylppäri yhdistäen.

Kaappeihin ja laatikoihin saa piilotettua niin likapyykit kuin pesuaineet, puhtaat pyyhkeet sekä rasvat ja vaipat. Taso on ollut erittäin pätevä hoitopöytä. Edelleen se toimii rasvausalustana saunan jälkeen, mutta tulevaisuudessa siitä tulee varmaan viikkaus paikka tai paikka viikkaamista odottavien vaatteiden kasalle. Tilanpuutteen takia hankittu suorakaiteen mallinen pyykkikone jatkaa kaapiston linjaa sulavasti. Ja vaipparoskis on tietysti myös siellä missä puhtaat vaipatkin. Jos potta ei ole vessassa, se pyörii jossakin tuolla vaipparoskiksn ja suihkun välissä.

Pihalla on iso kuivausteline, joten kesällä pyykkämineen sujuu kuin unelma ja vaatteet saa viikattua terassin pyödän ääressä. Talvella on ollut vähän ongelmia kuivauksen kanssa, mutta sekin johtuu meidän kokoon teipatusta kuivaustelineestä, joka on aina tiellä. Sitä ei siis saa litistettyä ollenkaan kun se on vähän rikki :D. Puoliskoni mielestä sen paikka on kylpyhuoneessa, itse taas kuivatan pyykit nyt mieluiten lastenhuoneessa.

2 kommenttia

Ihana yllätys, kiitos kommentista !