Remonttisuunnitelmia

Ensin ajattelin muuttavani kotiesittelyn järjestystä ja kiirehtiväni olohuoneen ja ruokailutilan esittelyä skipaten lastenhuoneen. Tässä luonnoksia lukiessa kuitenkin totesin, että taitaa olla järkevintä vain kirjoittaa pieni hehkutuspostaus. Eli remonttisuunnitelmia ja kohta niitä jo toteutetaan! Ainakin puoliskoni on erittäin nopean aikataulun kannalla.

Heti kun nähtiin tämä asunto ensimmäistä kertaa tiedettiin, että ruskeat seinät ei ole meidän juttu. Ollaan annettu niiden olla sen enempää ajattelematta asiaa. Kuitenkin vähän väliä nämä kaksi seinää tuntuvat aivan väärän värisiltä. "Ruokasalin" seinä alkoi näyttää jo ihan kivalta, kun ripustin siihen valkoisen valokuvakehyksen. Alettiin suunnitella siitä valokuvaseinää.

Tänään päätettiin kokeilla olohuoneeseen jotain muuta järjestystä. Meillä on aika valtava sohva, jonka paikka vähän niinkuin on siinä mihin se mahtuu ja piste.  Käännettiin sohva ja siirrettiin tv tasoineen. Tapettiseinä jäi esiin ja mietittiin sijoitetaanko siihen piano vai tietokone. 

Tässä mallaillessa mietittiin myös näitä ruskeita seiniä ja hain kaapinperältä tapettirullan. Se on tuota hopeanharmaata vessan tapettia. Levittelin tapettia seinää vasten ja puoliskoni käski soittaa vuokraisännälle.

Nyt tarvitaan jotain kevyempää, vaaleampaa ja raikkaampaa väriä.

Tätä olohuoneen seinää ei tällaisena ole, sitten kun pääsen kotiesittelyssä eteenpäin. Mutta remonttihommista tietysti pitää laittaa vielä kunnon ennen ja jälkeen kuvat. Tapettien selailu ja värikarttojen ihmettely alkakoon! Tää on niin siistiä!

pst. Kaikki tapetointi vinkit tervetulleita :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !