Arkea ja vähän juhlaa

Nyt voi taas todeta että arki on todella tasaantunut, kun en keksi viikoista enää mitään erityistä. Vaikka viime viikollakin kirjoitin jo hyvissä ajoin ylös mitä minäkin päivänä tapahtui. Jos vaikka olisi jotain muistettavaa ja sen sitten muistaisikin. Vaan ei taida olla, ei ainakaan mitään erityisen erityistä.

Maanantaina käytiin hellissä, siellä oli tosi vähän ihmisiä. Mentiin kerhoon reppuillen. Iltapäivällä nukuttiin päikkärit koko porukka, Tuhina parvekkeella ja me sohvalla, useampi tunti. Heräsin puoliskoni puhelimeen kun hänen isä soitti jo odottavansa pihalla sählyyn lähtemään.


Tiistaina siivoilin koko aamupäivän, eteinen ja vessa oli listassa. Käytiin hakemassa duplot postista ja mentiin siitä mammakaverille hetkiseksi. Pyykkäsin mustat, koska niissä on eniten puoliskoni vaatteita.

Keskiviikkona listassa lukee makkari mutta jatkoin keittiön vessan ja olkkarin siivoilua. Unohdettiin illalla duplopaketti takakonttiin joten puoliskoni toi sen autosta koulusta kotiin tullessaan. En vieläkään ole varma kuka meistä kolmesta on eniten innoissaan niistä. Käytiin illemmalla taas vauvakaverilla jolla on kaksi kissaa ja jostain syystä mun nenä reagoi näihin tosi nopeasti olin aivan räkäinen ja kipeän oloinen vielä kotonakin.


Sovittiin mun ystävän kanssa että haen hänet meille Tuhinan lounaan jälkeen ihan muuten vaan, mutta torstai aamuna tuli soitto ja suunnitelmiin muutos. Lähdettiin hakemaan hänelle pinnasänkyä Utista. Syötiin kaurapuuroa ja höpöteltiin meille tullessa. Hänet kotiin vietyäni kävin taas postissa hakemassa toisen paketin. Edelleen tuntui olo allergisen tukkoiselta. Istutin muuten pieniin purkkeihin kurkkua, tomaattia ja porkkanaa. Niistä kirjoitan lisää kunhan (jos) ne lähtee kasvamaan kunnolla.

Perjantaina käytiin aamusta anopin työpaikalla taas moikkaamassa mummia ja pappaa. Sieltä suunnattiin vaippaostoksille cittariin ja tein heräte ostoksen. Tietenkin unohdin sitten oleelliset kuten wc paperin ja hedelmäsoseet mutta mitäs tuosta, on meinaan hienot kottikärryt! Appi muistutti katsastuksesta kotiin päästyämme varattiin samantien aika ja lähdettiin koko perheen voimin. Käytiin sitten samalla hakemassa vähän ruokaa ja niitä hedelmäsoseita Tuhinalle. Siivoiltiinkin kun seitsemältä meille tuli vieraita.


Lauantaina meillä oli meidän tiimi8 tapaaminen, siis entisiä työkavereita. Päästiinkin kivasti koko porukka paikalle. Tuhina heräsi päikkäreiltä juuri kun olin laittamassa itkuhälytintä päälle puoliskolleni. Me yritettiin taktikoida että Tuhina nukkuisi osan ajasta jonka olisin poissa, ei ihan toiminut. Vähän ennen kuutta laitoin puoliskolleni viestiä pitääkö käydä kaupassa. Lopputulos oli että viittä vailla kuusi juoksin äkkiä apteekkiin hakemaan särkylääkettä. Kävin vielä sanomassa heipat ihmisille ja tulin kaupan kautta kotiin.

Sunnuntaina käytiin kirkossa ja mentiin ensimmäistä kertaa lasten huoneeseen. Tuhina ei oikein viihtynyt aikuisten pyhäkoulussa niin ajattelin että alakerrassa voisi olla enemmän ihmeteltävää. Virallisesti lasteenhuoneeseen mennään vasta 1,5v tai näin muisteli meidän lastenhuoneen ope. Kirkosta lähdettiin suoraan mamma kaverille kun jälleen oli 1v synttärit. Kotiin lähdettiin kolmen aikaan ettei Tuhinan päikkärit veny liikaa.


Siinä kai ne olennaisimmat. Vettä on taas satanut useamman kerran ja kottikärryjä ja ämpäriä ei ole vielä koeajettu ulkona. Kerhossa olisi kiva käydä, mutta se puoli kymmenen vain on äärimmäisen huono kellonaika meidän rytmillä. Perjantain muskarikin jäi välistä kun Tuhina nukahti.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !