Yökyöpelit

Tähän viikkoon on mahtunut pajon tunteita.

Maanantai alkoi ärsyyntymisellä, kun vaunujen kuomu laski sanoen rak rak rak alas päin jok ikisen työssyn kohdalla ja suuttumisella siitä että moinen voi tosiaan ärsyttää niin että puoliskollenikin ilmoitin etten enää ikinä liiku vaunuilla mihinkään. Vauvakahveilla kavereiden kanssa ärsytys kuitenkin unohtui ja kotimatkalla ei ärsyttänyt vaikka ongelma on edelleen olemassa.

Tiistai toivoa täynnä tai sitten unohdusta. Mikä  lie noissa tiistaissa aina on kun ei vaan muistu mieleen mitä silloin on tapahtunut.... Eipäs kun joopas! Tiistaina muutettin mieltä. Meinattiin hakea rahkaa kävellen valintatalosta mutta koska tuuli niin napuritalon kulman kohdalla käännyttiin takaisin kotiin ja vaihdettiin vaunut autoon ja valintatalo cittariin.


Keskiviikko petti ja yllätti. Yritettiin ihan tosissaan lähteä aamulla kerhoon, pitkä tauko ollut meillä, mutta pettyä sain kun kellon mukaan olisi pitänyt alkaa pukea ulkovatteita ja lähteä niin Tuhinan mukaan oli päästävä päikkäreille. Ja Tuhinan tahtoa tietysti noudattaen,  taisin kyllä itsekin nukua. Posteljooni yllätti ja toi lapun suuresta kirjeestä ja haettiin meidän Valio Onni kerhon tervetuliaspaketti, yhdessä. Ja näin sattumalta entisen työkaverin siinä kaupan ovella!

Torstai ai sanonta olikin vissiin torstai toivoa täynnä eikä tiistai.... no torstaina hulluteltiin ja koukututtiin kun katsottiin yöllä, puoliskoni loman alkamisen kunniaksi, Dexterin kuudes kausi Netflixistä. Mutta kun ne kaikki jaksot päättyi niin että oli ihan pakko katsoa  vielä seuraava! Ja Tuhina nukkui lähes tulkoon heräämättä. Tietenkin silloin kun valvoin itse.


Ei varmaan yllätä että perjantaiaamun ensimmäinen tunne oli väsymys. Varsinkin kun aamu alkoi kello kuusi. Saatiin jatkettua unia vielä reilu tunti ja 20 yli 10 oltiin jo vauvakahveilla. Rentous voisi olla perjantain tunne. Tuhinan aamupäivä päikkärit jäi lyhyiksi autossa joten yhden jälkeen kun tultiin kotiin sain itsekin nukkua kunnon päikkärit.

Lauantaina oltiin muuten vaan onnellisia. Syötiin ja shoppailtiin ja käytiin anoppilassa. Ostettiin puoliskolleni synttärinä saaduilla lahjakorteilla pari hupparia ja Tuhinalle jarrusukkia ja ihanat pinkit housut alesta. Ja minä sain anopilta farkut jotka oli jääneet heillä käyttämöttömiksi. Jej kaapissani on nyt neljät sopivat housut!


Sunnuntaina innostuttiin, ensin Tuhina kiipesi puhujan korokkeeelle konttaamaan kirkossa, ja kotona illalla kiipesi sitteriin (! Wåt mitä tämä on?) Ja itse innostuin askartelemaan ja tuhoamaan yhden pussilakanan! Meille saapui pinnasänky, iso kiitos siitä appivanhemmille, siellä nyt Tuhina nukkuu unipussissansa katsotaan kuinka hyvin ja tuosta askartelusta sitten lisää jos siitä tulee jotain käyttökelpoista.

2 kommenttia

 1. Anonyymi2/3/15 22:37

  Teillä on kyllä mahdottoman ihana perhe! Tuhina on mahdottoman suloinen tapaus ja te kaksi olette kaunis pari! Jään hiljaisena seuraamaan blogia❤️
  N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kommentti! :D Ihana kiitos! Kiva kun oot löytäny meidät :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !