Pilvilinna

Mulla on jo pitkään ollut Ikean otoslista netissä  nimellä pilvilinna, sinne oon koonnut lipastoja, hyllyjä, peilejä, mitä nyt milloinkin on sattunut sillä hetkellä näyttämään hei toi ois kiva tai hei ton mä haluun vielä. Toisen Junior ostoslistan tein heti kun raskaus varmistui ja sinne keräsin kaikkia pinnasängystä puklurätteihin, mutta edelleen viimeksi ollaan käyty Ikeassa yli vuosi sitten kun ostettiin meidän olohuoneeseen hyllyt ja meidän Jörölle rullalauta. (Jörön tarinakin on muuten luonnostelussa)

Syysloman aikana päätin että meillä loppuu kebabmätöt ja alkaa oikea säästö- ja kotiruoka kuuri. Koska mä haluun sinne Ikeaan! Ja tietysti isänpäivä tulee ja  puoliskoni synttärit ja joulukin vielä!

Päätin jo kauan sitten että me tarvittaisiin uusi sänky. Ja olisi ollut tosi hienoa että oltais häälahjaksi saatu budjettia sitä varten, mutta tosiaan kun juhlat on juhlimatta.... niin säästö kuurille siis. Säästä pitäisi myös niihin vihkisormuksiin jotka on vielä vaihtamatta.


Pointtina nyt kuitenkin se että ajattelin ihan vaan näin omien säästötavoitteiden kirkkaana pitämisen takia kertoa että mitä sieltä ostoslistalta löytyy. Mistä mä haaveilen ja mitä me ollaan mietitty että tää meidän koti kaipaisi jotta saatais tästä viihtyisämpi. 

Mä löysin meille sen sängyn! Ja vaikka oonkin vannoutunut 140cm leveän sängyn fani niin tämän, olkoonkin 160cm, jenkkisängyn olen nyt päättänyt meille kotiuttaa! (ei puhuta millä aikataululla, mutta pitäähän ihmisellä haaveita olla, pinempiäkin) Sitäpaitsi tätä ei tosiaan ole hinnalla pilattu kun vertaa sänkyliikkeiden 2000e maksaviin sänkyihin ja useampi liike äitini kanssa kierrettiin.


Yöpöydät haluaisin kotiuttaa vaikkei vielä uutta sänkyä saataisikaan, tosin ne olisi ehkä loogista kotiuttaa yhtäaikaa. Sininenkin olisi aika veikeä mutta luulen että jos tämä kotiutuu niin valkoisena kuitenkin. Puolikonihan ei ole vielä tätä kommentoinut että voihan meille eksyä ihan jotkut toisenkin laiset yöpöydät.


Uuni ja tarjoiluvuoat niistä on haaveiltu jo ties miten kauan, mutta ne olen myös ajatellut kotiuttaa ikeasta koska hinta, tärkeintä on että on toimiva enkä tosiaan halua maksaa 50e vuoasta jonka voin saada ikeasta 5eurolla. Jääpala muotteja voisi myös samalla katsoa, toivottavasti niille tulee käyttöä vasta ensivuoden puolella, mutta voihan olla että soseita pitää alkaa pakastaa ennemmin kuin arvataankaan. (toistaiseksi ei tosin ole viitteitä etteikö Tuhina kasvaisi tarpeeksi maidolla. Ja sekin vielä että pitää ilmeisesti epäillä kaiken maailman allergioita että jos tässä mitään soseita ikinä uskaltaa aloittaakaan....)

Erilaisista lipastoista olen myös haaveillut. Makkariin kaivattaisiin kirjahylly, mutta sellainen ihan perus hylly mulla on mummolassa varastossa, pitäisi vaan kotiuttaa se tänne.


Olohuoneeseen taas joku avoin hylly tai lipasto olisi ihana. Nyt ollaan mietitty Expedittiä (tai siis sitä vastaavaa joka Kallaxina nykyään tunnetaan). Meillä on vain kaksi seinään kiinnitettyä hyllyä ja ne on jo täynnä ja mun kaikki kynttilät on keittiössä odottamassa paikkojaan!


Lackin mutta valkoisen haluaisin makkariin myös Tuhinan sängyn lähelle (tosin se sänkykään ei ole vielä tänne eksynyt..) siihen sijoittaisin ristiäislahjaksi saadun hopeanvärisen valokuvakehyksen ja kummikarusellisoittorasian ja siihen lähelle vielä seinään kiinni laitettavan useamman kuvan valokuvakehyksen. Saatin mun enon perheeltävarastoista pyörimästä leluja, muutama kirja ja sellainen neljän koukun naulakkohylly jossa on pyöreä peili. Sen haluaisin Tuhinan hyllyn viereen tai alle ja ripustaisin esille kaikki Tuhinan sievät mekot.

o s t o s l i s t a
sänky 
yöpyödät 
hylly Tuhinalle
hyllykkö olkkariin 
joulukuusi ja koristeita 
joitakin jouluvaloja

hih tästä tulikin mieleen että pitääpäs kirjoittaa joulupukillekin!

Huonekalukuvat on pöllitty IKEAsta ja sormus Ailiolta.
Linkistä pääsee tuoteen sivulle.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !