Viisi kiloa

Torstaina meillä oli Tuhinan painokontrolli neuvolassa. Matka taittui mukavasti meidän uudessa rintarepussa! Puoliskoni toi sen tuliaisena koulusta :D Tuhina nukahti tuon parin sadan metrin matkan aikana. Ja hyvin on neiti syöny. Täti totes heti kun ulkovaatteet saatiin pois päältä että posket on pyöristyneet.

Puntari näyttikin +230g viime viikkoiseen ja ihan omalla maidolla! (täti vielä kysyi tarkistaakseen).Pituus näytti samaa tosin neidin pää oli kyllä lopulta sen verran kallellaan että väitän että pituuttakin olis vähän tullut lisää, mutta eipä se nyt ole niin justiinsa, ensi viikolla sitten 2kk neuvola!


Mun ajantaju on jotenkin hämärtyny vauvan myötä. Ei se oo  vielä niin vanha! Vaikka kasvun ja kehityksen voi nähdä ja lihaksissa tuntea. Nyt on Tuhina päässyt ohi isänsä syntymäpainosta, kun puntarin lukema alkoi vitosella. Ja meillä on juteltu jo jonkun aikaa. Hymykin löytyy! Oi tuota pientä tyytyväistä potku-nyrkkeilevää tuhisijaa. 

Pikkuniistäjällä heitämme jatkossa vesilintua kun puoliskoni haki apteekista meille nenä friidan. Jotenkin koin pikkuniistäjän tehottomaksi ja hankalaksi. Friidan imemistekniikka on vielä hakusessa, tai surkeat keuhkot,  mutta silti se tuntuu helpottavan Tuhinan nuhaista oloa paljon paremmin. Sain myös serkun äidiltä homeopaattisia helmiä flunssaa helpottamaan niin itselle kuin Tuhinalle.


Puoliskollani on taas partakone! Ja ostin itselleni vaihteeksi jotain hippidödöä kokeiluun. Puoliskoni soittoääni on muuten raivostuttava! :D

2 kommenttia

 1. Voi kun hellyyttävä toinen on :) Noi kantareput on kyllä parhaita, itelläkin on Manduca ollut molemmilla muksuilla käytössä.

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ihana neiti saatiin :) manducan ja tulan reppuja onkin hurjasti kehuttu, tästä en kyllä tiiä minkä merkkinen on mutta ehdottaman näppärä! Ja kiitos kommentista täällä taas innoissaan hihkuin miehelle keittiöön kun hoksasin :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !