Terveisiä keittiöstä

Tänään innostuin tuhoamaan omenoita, jotka sain tuttavalta. Ajatus oli tehdä mummon raparperipiirakan ohjeella omenapiirakka, mutta puoliskoni näyttäessä ruttuista naamaa muistuttaen allergiastaan vaihtui suunnitelma. Tänään meillä pääruoaksi mustikkapiirakkaa ja jälkkäriksi omena-kaurapaistosta.

Tuon mustikkapiirakan ei kylläkään kuuluisi näyttää tältä.... Siinä pitäisi olla pohja-mustikat-kuorrute ja mustikoiden kivasti pilkottaa kuorrutuksesta, mutta juuri kun olin asetellut yli puolet mustikoista kivasti ympyrään niin puoliskoni tuli ja totesi että taikina on pahaa,  itsekin maistoin että taikinaltahan se maistuu mutta hetken päästä tajusin ettei siinä ole rasvaa! Niinpä rasva sulamaan ja vuoka tyhjäksi kaikkinensa takaisin kulhoon. Ja siksi mustikat on pohjassa.. 


Piirakoistakaan en nyt saanut nättiä kuvaa joten tyydytään tähän lautasmalliin. Tarkoitus oli myös laittaa keittiö kiiltämään kun puoliskoni siivosi, lattiatkin pesi!, eilen olohuoneen ja eteisen. Tuhinalla on nyt kuitenkin joku hassu vaihe menossa ja nukkuu ihmeellisiä muutaman minuutin pätkiä ja itku laantuu sylissä tai tissillä, niin tiskaamiset jäi nyt toiselle sijalle.

Huomisen ohjelmassa siis tiskivuori ja tiskikoneen metsästys. Ulkoilua siinä sivussa ja jos vaikka sais sängyn pedattua ja tuon viimeisen puhtaan kopallisen viikattua kaappeihin mutta jos väsyttää niin päikkärit menee huomenna vielä makkarin edelle tärkeysjärjestyksessä. 

Kauniita unia tältä iltaa :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !