Joulukuun neljäs

Aamu alkoi herätyskellon soidessa 6.45. ihan siihen en vielä pystynyt, mutta suhteellisen ajoissa nousin kuitenkin! 

Tonttu ehti käydä lahjapussilla ennen kuin kukaan lapsista oli hereillä. Kirppu oli pihalla pulkassa jo 10 vaille kahdeksan valmiina menossa päiväkotiin. Joten ihan hyvä aamu etten sanoisi!

Ekaluokkalainen menee maanantaisin kymmeneen ja hänen lähdettyä puolen aikaan kömmin itsekin takaisin nukkumaan. Mulla oli 45min aikaa, mutta heräsin noin kymmenen minuuttia ennen kelloa ja sain pötkötellä rauhassa ajatuksieni kanssa. 

10.30 oli videopuhelu Vellon asiantuntijan kanssa. Otin nyt Unelmalaatikolle käyttöön Vellon free version eli pelkän ajanvarauksen. Kaikki maksuliikenne menee toista kautta ja kotisivut ovat työn alla. Tällä hetkellä Unelmalaatikolle on kolme linkkiä joten olisihan se ihan järkevää jos kaikki olisi samassa paikassa. Mutta sillisalaatilla mennään nyt vielä loppuvuosi ainakin.

Tänään vietettiin puoliskoni synttäreitä, joita hän ei halua viettää. Lähdettiin siis lounaalle hänen työpaikalleen ja sieltä suunnattiin öljynvaihtoon missä hurahtikin vähän kauemmin. Piti ilmoittaa päiväkotiin, että tullaan myöhässä.

Jostain syystä luulin että meillä on tunnin huolto ja avaimet luovuttaessa sanottiin että puolitoista tuntia. Se oli kuitenkin todella jämpti ja lopulta oltiin myöhässä vain 20minuuttia. Se on näillä etäisyyksillä oikeasti vain. 

Nyt on joulukuusi koristeltu kokonaan, alakerta suunnilleen siivottu ja lasten mentyä melkein ajoissa nukkumaan meillä oli ihan oikeat sipsitreffit. Aloitettiin uusi sarja, One tree hill. 

Ja jos nyt olisin fiksu, menisin laittamaan tonttupussiin herkut valmiiksi.... Mutta olen sitäkin fiksumpi ja ohjeistan päivänsankaria tekemään sen puolestani, kun itse hautaudun peiton alle taaperon viereen nukkumaan. 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !