Joulukuun kolmas

Joulukuun kolmannen päivän tonttu oli kovin hidas. Yllätykset nimittäin jäivät eilisen kauppareissulta rattaisiin varastoon ja en olisi niitä sieltä halunnut hakea ennen kuin vein Kirpun päiväunille. Vieläkään ei Kirppu saanut nukuttua kunnon päiväunia.

Onnistuin kuitenkin nappaamaan lasten huomaamatta kuusen alta molemmat lahjakassit - sen pienen vihreän johon yllätykset ja viestit laitetaan ja sen isomman, johon tonttu jätti eilen sen ison ja liian painavan limsapullon. Ja vielä palautinkin vihreän kassin niin, että lapset ihmettelivät monta kertaa milloin tonttu oikein tulee, vaikka tonttu oli jo käynyt...

Nyt Nuppu ja Jekku yrittävät ratkaista vihjeitä, mihin se isompi kassi oikein katosi ja millainen yllätys sieltä mahtaa löytyä.... Yritin kalastelua näitä vihjeitä, koska ilmeisesti minun täytyy nyt toteuttaa joku pikkusen parempi aarrejahti, kuin pulkkaan unohtunut limsa.

Joulupukin apulaisenakin olen ehtinyt jo toimia ja tonttupiilossa on Nupulle 3 lahjaa, Jekulle 1, Ässälle 2 ja Kirpulle 1. 

2021 jouluna neuloin puoliskolleni lapaset, mutta ilmeisesti hän on uusien hanskojen tarpeessa taas. Lankaoatoksille en nyt kuitenkaan vielä eksynyt. Omat silloin aloitetut lapaset ovat edelleen puikoilla.

En tiedä moneltako koululaiset ovat nukahtaneet, Kirppu nukahti juuri syliini ja Ässä on vasta nukahtamaisillaan. Iltasatuna tänään kuunnellaan Jyväskylän seurakunnan joululaulukonserttia.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !