Spraymaalilla piristystä makkarin värimaailmaan

Meillä on vihdoin yöpöydät! Matkalla kesäjuhliin (#kpkesäpartyt18) tein maailman nopeimman Ikeareissun, kun auton parkkeerauksen jälkeen olin varmasti alle kymmenessä minuutissa takaisin autolla. Joku saattoi olla hieman huolissaan ehdinkö käydä ostoksilla ja ehditäänkö porukalla ajoissa, mutta helposti.

Taktiikkana oli tietysti tarkistaa tuotteen hyllykoodit etukäteen ja ottaa ne talteen (= screenshot kaiken varalta). Skippasin yläkerran kiertämisen ja kävelin suoraan itsepalvelukassoille, kysyin myyjältä saanko mennä siitä sisään ja pääsin suoraan oikealle hyllylle, laatikot kainaloon ja itsepalvelukassa sattui myös olemaan vapaa, pääsin jonottamatta maksamaan ja saman tien ulos.


Mutta nyt en kuitenkaan kerro meidän uusista yöpöydistä, enkä meidän makkarin violetista seinästä, joka on edelleen violetti. Haaveilin näistä yöpöydistä suunnilleen kolme vuotta ja nyt vihdoin, kun niitä kasatessa makuuhuone alkoi pala palalta näyttää siltä miltä halutaan päätin, että makkarin peili lähtee heti maalattavaksi. Peili on jonkin puoliskoni FB-kirppis/roskalava löydöksen kylkiöinen.

Peilin kehys oli alkujaan tumma valkoisilla ja kultaisilla korostuksilla. Meillä ei varsinaisesti ollut paikkaa tämän kokoiselle peilille, mutta hajoamisen estämiseksi se pääsi roikkumaan ruuviin, jonka edellinen asukas on seinään tunkenut. (todellakin tunkenut, meidän omasta porasta ei ollut vastusta kun yritettiin laittaa hylly seinään). Jos oikein tarkasti haluaisin kuvailla seinän väriä sanoisin sitä varmaan tummahkoksi kirkkaan violetiksi, joka tapauksessa tumma kehys oli sitä vasten vähän liian tumma.


Makkarin tekstiilit ovat väritykseltään harmaa + valkoinen ja kalusteet, kaapit ja loput seinät valkoisia. Sängyn päätyyn ripustustaan odotteli myös valkoinen tauluhylly. Juuri varaston siivonneena tiesin mistä löydän meidän ensimmäistä autoa varten ostetun valkoisen spraymaalin, päätin kasata yöpöytien pahvit asfaltille suojaksi ja testata miten spray purkki pysyy kädessäni.

Peilin suojaaminen oli melkoinen operaatio, siihenkin hyödynsin yöpöytien pakkausten suojamateriaaleja ja teippiä. Maalauksen lopputulos ei ehkä kestä suurennuslasilla katsomista, mutta huoneen yleisilmeeseen (ja omaan viihtyvyyteeni) sillä on selvä vaikutus. Saatiin myös vihdoin ammattilainen laittamaan se onneton tauluhylly paikoilleen, nyt pitää laittaa siihen vielä somisteet paikoilleen.


Tämän välitiedotuksen myötä uskaltanen luvata kotikierroksen jatkuvan ja makuuhuoneen esittelyn vieläpä tälle vuodelle! (Onhan tässä vielä puolivuotta aikaa :D ) 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !