Instagram ihmisillä


Ihmettelin aikaisemmin miltä mun instagramprofiili näyttäisi ilman ihmisiä. Tässä siis se miltä se näyttäisi jos jokaisessa kuvassa olisi ihmisiä. Tässä samalla olisi ollut hauska tehdä aikamatka, vanhimmasta kuvasta uusimpaan, mutta koska mulla on 12 kuvaa aina yhdessä kuvassa, niiden järjestyksen muuttaminen olisi tehnyt tästä tosi sekavan joten mennään nyt näin. Aloitetaan uusimmasta ja peruutetaan mennesseen.

Ja kyllä mulla on ihan oikeitakin postauksia tulossa, tässä kuussa jatkuu ainakin kotiesittely :) 

SYKSY 2017
Kesän vaihtuessa syksyyn kohokohtia ja tärkeitä tapahtuamia ovat olleet Rauma ja Pölläkari, lasten syntymäpäivät, Elpun päiväkodin aloitus ja kummitädin häät, blogiverkoston syysbileet, oman harrastuksen aloittaminen ja nyt viimeisimpänä ByPinjan vaatemalliston kuvaukset.
TALVI 2016-2017
Talvella tutustuttiin luisteluun Elpun kanssa ja kyläiltiin Jyväskylässä ja Viitasaarella. Alettiin myös käymään uimassa molempien lasten kansa säännöllisen epäsäännöllisesti. Kevään muistiin jääneet hetket olivat kummityttöni ristiäiset, vatsatauti joka säästi minut ja Jekun, bObleskuvaukset Sanna Vornasen studiolla, blogiverkoston muksutreffit Naurusaaressa, Me & My Self messut Porvoossa, Jekku nousi seisomaan ja oppi kävelemään, Elpu kokeili laskettelua toisen kerran ikinä ja lumilautaa ensimmäistä kertaa ikinä, emännöin ensimmäiset Nosh-kutsuni ja olohuoneen seinä tapetoitiin.
SYKSY 2016
Syksyllä Jekun kummitäti otti minusta ja lapsista kuvia, käytiin risteilyllä ja habitaressa, ja olihan meillä myös Jekun ristiäiset.

KEVÄT - KESÄ 2016
Keväällä tapasin Kaksplussan Blogiverkostolaisia ensimmäistä kertaa, matkustettiin Jyväskylään. Juhannus vietettiin mökillä. Muita kesän tärkeimpiä: juhlittiin 2v synttäreitä ja odoeltiin vauvaa.
SYKSY 2015 - TALVI -VUODEN VAIHDE - KEVÄT 2016 
menivät kaikki enemmän tai vähmemän raskauskoomassa ja yöraapimisissa. 
2014 KEVÄT - KESÄ - SYKSY - TALVI - VUODEN VAIHDE - KEVÄT - KESÄ 2015 
Aloin käyttää instaa talvella 2014 kun olin tutustunut töissä Jekun kummitätiin ja hän sitä mulle esitteli. Viimeisinä löytyy mun ja puoliskoni kuvia, meidän vihkiäiset ja Elpun odotusta. Ja oikeastaan koko Elpun ensimmäinen elinvuosi menee näissä viimeisissä kuvissa. Aktivoiduin instan kanssa vasta vähän myöhemmin kunnolla. Ainakin siltä tää insta ihmisillä vaikuttaa. 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !