Ei kai kesä vielä loppunut?

Ihanko tosissaan nyt on se aika vuodesta, kun koululaiset pakkaavat uudet reppunsa ja jännittävät koulun alkua? Vastahan oli kesäkuu, ilmat alkoi lämmetä ja illat oli valoisia. Otin selfieitä saunanraikkaana ripustaessani pyykkejä ilta kymmneltä, ihan vaan  koska ulkona tarkeni kesämekossa, eikä tarvinnut pelätä pimeää.

Ja nyt alkaa muka koulut ja kesä loppuu? Menipäs nopeasti, ei voi muuta sanoa. Tottakai elokuu on edelleen kesäkuukausi, voi kunpa nyt säät vain näyttäisivät myös vielä siltä ja saisin edelleen kuivata pyykkejä ulkona, niin että ne myös kuivuvat yhden päivän aikana. Sen sijaan että ne kastuvat vielä pesun jälkeen vähintää 6 kertaa, sen saman päivän aikana.


Kesä meni niin nopeasti, etten edes ehtinyt kirjoittaa mitään! Ei ollut tarkoitus pitää blogilomaa, päinvastoin. No nyt on taas luonnoksia läjäpäin. Tai ainakin muutamasta reissusta, joihin saan kuvat siskoni kamerasta. Ja sitten muutamat luonnokset voi unohtaa kokonaan ainakin kuvien perusteella... Löysin nimittäin oman puhelimeni vessanpöntöstä, joten puhelimeen unohdettuja kuvia ei kannata odottaa huhti-, touko-, kesä- eikä heinäkuultakaan. Eniten harmittaa kaikki lapsista otetut kuvat.

Puhelimen menetys sai mulle aikaan kamerakuumeen. Mutta saa nähdä milloin sen vihdoin hankin. Tässä postauksessa ei nyt ole juuri mitään punaista lankaa. Kunhan halusin rikkoa hiljaisuuden, ja mikään valmiista otsikoista, tai kesän reissuista, ei tuntunut sopivalta tähän tarkoitukseen.


Mua on alkanut väsyttää tosi paljon. Ehkä huoneiden erottaminen kokoperheen makkarista ja päivähuoneesta lastenhuoneeksi ja meidän huoneeksi ei ollutkaan niin hyvä idea, mitä ajattelin. Jekku kuitenkin käy edelleen öisin tissillä parista kolmeen kertaan. Yhden yön hän nukkui kokonaan! Ei mitään hajua mitä silloin tehtiin eritavalla sen päivän ja illan aikana.

Tai ehkä lomareissusta toipuminen yhditettynä öisiin synttärijärjestelyihin ja polttareihin oli vähän liian stressaavaa ja nyt se purkautuu väsymyksenä. No niin tai näin. Nyt hiljaisuus on rikottu ja seuraavaksi voin katsella mitä ollaan tehty kesällä. Ja toivon että tuo puhelin heräisi edes sen verran että saisin kaikki 2000 kuvaa pelastettua.

Hauskaa elokuuta kaikille! :) 

2 kommenttia

  1. Kannattaa laittaa puhelimen kuvat latautumaan automaattisesti johonkin pilvipalveluun. Omat puhelimen kuvat oon niin onnistunut pelastamaan 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa onnistuuko se automaattisestikin? :D pitääpä perehtyä tuohon paremmin, mulla on ollu picasa tool ja drive käytössä mut oon laittanu kuvia sinne vasta kun muisti alkanu piippaamaan *laiska* :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !