#profiilikuvahaaste

Mulla on lähestulkoon aina ollut enemmän tai vähemmän viharakkaus suhde facebookkiin. Olen poistanut ja sulkenut profiilini parikin kertaa ja samalla poistanut myös kuvia ja lisäksi mulla on pahatapa kierrättää vanhoja kuvia uudelleen, uusien kuvien ottamisen sijasta. Siksi multa ei löydy enää niitä ensimmäisiä profiiliakuvia, vaikka alunperin olen liittynyt facebookiin joskus urheiluopiston aikaan, eli ehkä 2007-2008. Profiilikuvia löytyi kuitenkin se kymmenen kappaletta (vaikkei kymmeneltä vuodelta) mitä tähän Mamma rimpuilee - blogista lähteneessä haasteessa kysyttiin,


1. Tämä kuva on profiilikuva albumissa ensimmäisenä. Lisätty facebookiin heinäkuussa 2010. Saman vuoden keväänä valmistuin Varalan Urheiluopistosta. Tarkoitus oli mennä ystäväni Christinen luokse laittamaan hiukset ja meikki kuntoon ja ottamaan kiitoskorttikuvat, oli mulla se valmistujaisteni juhlamekkokin mukana. Mekko ei päässyt päälle ja näistä kuvista tuli jotakin ihan muuta, kuin kiitoskorttikuvat.


2. Nämä on otettu elokuussa 2011. Tulin ystävieni häistä Vilokariin sukulaisten luokse ja saatiin hyvä idea ottaa ne ottamatta jääneet kiitoskorttikuvat. Kumpikaan näistä ei tosin ole se vieraille lähetetty kuva, mutta näitä molempia kierrätin Fb profiilikuvana. Samassa setissä otettu kuva löytyy myös instagramin profiilikuvasta. Kuvaajana toimi isosiskoni. (En osannut valita vain toista, anteeksi.)


3. Tämä kuva on ladattu facebookiin syyskuussa 2011. Se on otettu jonain iltana Rovaniemellä, kun oltiin parhaan ystäväni kanssa ilta-ajelulla. Tuonne kiipeäminen oli ihan helpponakki, huomatkaa että kengät piti ottaa pois. Alastulo taisi olla vähän hankalampaa.


4. Tämä kuva on otettu Helsingin Temppelin asuntolan pihalla huhtikuussa 2012. Seurana mulla on serkkuja.


5. Tämä kuva on hiusväriä, kiharoita, meikkiä ja vaatteita myöten saman Christinen (ja hänen miehensä) käsialaa, kuin ensimmäinenkin kuva. Ajankohta oli elokuu 2012. (edit. kuva on kyllä otettu sähköpostin mukaan toukokuussa, mutta facessa elokuusta)


6. Tämäkin on niitä kuuluisia kierrätettyjä profiilikuvia, joka itseasiassa löytyy myös kahtena profiilikuvakansiosta. Kuva on pikkusiskoni ottama elokuussa 2012 Tampereella, sinä viikonloppuna kun musta tuli virallisesti puoliskoni tyttöystävä.


7. No nyt päästään jo 2013 syyskuuhun. Tämä onkin ainut profiilikuva jonka päiväys osuu tälle vuodelle. Kuvan on ottanut pikkusiskoni Jyväskylässä äidin ja isin pihalla.


8. 2014 vuodelta olikin peräti 4 profiilikuvaa. Helmikuulta hääkuva ja toukokuulta masukuva. Masukuvan on ottanut Jekun kummitäti Anni. Tämän ja Annin ottamien perhekuvien (ultraäänikuvan kanssa) myötä paljastettiin Elpun odotus facebookissa.


9. 2014 Elokuulta löytyi yksi profiilikuva minusta ja Elpusta, joka oli otettu mummun synttäreiltä. Tähän postaukseen valitsin kuitenkin tämän mustavalkoisen, niin ikään Annin ottaman kuvan, minusta ja Elpusta. Kansiosta löytyi myös värillisenä samaan aikaan otettu kuva. Mutta valitsin tämän koska tämä oli mulla valehtelematta melkein kaksi vuotta profiilikuva.


10. Kesäkuussa 2016, melkein päivälleen 1kk ennen Jekun laskettua aikaa isosiskoni otti rannalla tämän kuvan, joka syrjäytti tuon edellisen. Tarkoittaa siis, että jos profiilikuvilta kysytään 2015 vuotta ei ole koskaan ollutkaan. Tai ainakaan siltä vuodelta ei ole yhtäkään kuvaa. :D


JOKERI
Löysin isosiskoni facebookin kuva-albumista kuvan itsestäni vuodelta 2009. Tiedä vaikka tää olisi ollut mulla profiilinakin, en ihmettelisi.

6 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! Sulle sopii toi ruskea tukka tosi hyvin😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🙈 miltäs sun profiilikuvat näyttää? 😘

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tää oli! Hauska aikamatka, alkoi harmittaa ettei mulla ole niitä ensimmäisiä kuvia 😅

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !