Aikuisten kaverikirja

Kaikki varmasti muistaa peruskouluajoilta ystäväkirjat. Näitä ystäväkirja-blogihaasteita tulee vastaan aina silloin tällöin, mutta aina on ollut eri kysymykset. Siksi näitä onkin niin mielenkiintosta tehdä ja hauska lukea. Kiitos haasteesta Oonalle - From Oona to you. Kuvat on mun instagramista, @sangynalla, niitä ihan ekoja ja vähän uudempia.


Nimeni on: Petra

Jotkut tosin kutsuvat minua: ei mulla taida enää olla lempinimiä joita joku käyttäis... paitsi äiti.

Olen syntynyt vuonna: 1991, eli olen siis mielestäni: 21 tai enintään 23-vuotias.

Lapsuuskotini langallinen numero: 
214116

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Liikkaope ja kotiäiti

Mutta isona minusta tulikin: Liikuntaneuvoja ja vastaanottovirkailija + kotiäitiTäydellinen puoliso on: yllätyksellinen, hassu, sopivasti hölmö (koska oon itekin), huomaavainen, hyvä kuuntelija ja puhuu tunteistaankin.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: öööö. Voisin sanoa että nukkuisin enemmän, mutta kukaan ei taida luvata, että lapsetkin nukkuisivat enemmän. Oonko ihan outo, jos sanon etten oikeesti halua lisää tunteja? Sen sijaan voisin kyllä palkata sisäkön tai siivoojan tai kokin tai au pairin tai vaikka kaikki :D

Harrastan nyt: Blogi on tällä hetkellä ainoa oma harrastus. Lasten kanssa harrastetaan uimista ja ulkoilua.


Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Ei ole lasillisia eikä spotifya, mutta Youtubesta pauhaa Kaija Koo, Laura Närhi, Laura Voutilainen, Antti Tuisku, Sanni ja Miriam Bryant ja McFly nii ja Ressu.


Noloin tv-ohjelma, josta pidän: Katson telkkarista ainoastaan pikku kakkosta. (Netflixhän on eriasia)

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): Oli kai joskus spagettikastike, mutta oon ilmeisesti unohtanut miten kokataan, kun puoliskoni tekee paremmat ruoat meillä.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: kirjoissa tai tv-sarjoissa/elokuvissa on sydänsuruja.


Lapsuuteni lempilelu: ehkä Arttu nalle. 

Lempilelu nykyään: Dublot!


Salainen paheeni: Valvominen. Vaikka en kyllä tiedä kuinka salaista se on...

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: syljen sihisten sammakoita suustani suutuspäissäni.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Ööööööhöm. Saanko syyttää äitiaivoja, kun en tähän hätään keksi yhtäkään viisautta... Meistä verkostolaisista näihin kysymyksiin vastasivat myös Liina - Mama Lina, Nea - In the little cottagePauliina - Mrs. Eriksson RoomEmmi - Rakkaudella äitiHeidi - Yksinhuoltajaäidiksi 2011Doris - UnelmalandiaCecci - Kun kaksi muuttuu kolmeksiSari - The L for love ja Susanna - Touhulandia

Ootteko te tehneet näitä haasteita? :)

2 kommenttia

Ihana yllätys, kiitos kommentista !