Lämpöä ja valoa - #YllätäÄiti

Äiti juo kahvinsa kylmänä ja syö jäätelönsä lämpimänä. Rahansa hän käyttää lastensa vaatettamiseen, ruokkimiseen ja harrastuksiin. Äiti muistaa jokaisen lapsen parhaan kaverin lempivärit, siinä missä oikeat ja sopivat liikunta vermeet koululaisille mukaan aamu seitsemältä. Samalla äiti usein unohtaa viedä omat niska-hartiajuminsa hierojalle ja kulahtaneet hiuksensa kampaajalle, ovathan lapset tärkeimmät ja aina ensimmäisenä äidin elämäsä. Kuka muistaa äitiä?

Niinpä, minä en ainakaan muista itseäni kovinkaan usein. Siksi halusin yllättää ja ilahduttaa äitiä ja bloginaapuria, yhdessä monen muun Kaksplussan verkostobloggaajan kanssa. Koska äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä, edes joskus.

Minun yllätys lähti In the little cottage blogin Nealle. Nea on mulle aivan uusi tuttavuus, jonka löysin hänen tullessaan kaksplussan verkostoon. Yllätystä varten kävin lukemassa aivan ensimmäisiäkin postauksia ja selasin koko blogin, jotta oppisin hieman tuntemaan häntä.

 
 
Olen ymmärtänyt Nean olevan herttainen, positiivinen, aidosti ja rehellisesti kirjoittava äiti. Hänen blogistaan löytyy postauksia vähän kaikille. On reseptejä, sisustusjuttuja, lasten vaatejuttuja sekä rehellisiä ajatuksia äitiydestä ja arjesta kotona huhtikuussa syntyneen Natalien kanssa. Ja kaikki höystettynä kauniilla kuvilla.

Halusin ilahduttaa Neaa jollain, mikä toisi arkeen pientä luksusta niihin äidin omiin hetkiin ja jollain vähän pitkäkestoisemmalla kuin suklaa. Niinpä pienen kirjeen lisäksi pakettiin pääsi tulitikkuja, ainakin mulla ne on aina hukassa tai niitä ei ole, kun niitä kaipaa. Tulitikkuja varten tietenkin kynttilöitä valoa tuomaan, en uskaltanut ottaa tuoksukynttilöitä joten otin kaksi isoa ja Pukkan yrttiteelajitelma. Elpu sai tehtäväkseen huolehtia kynttiläpussista kauppareissun ajan, joten toisesta kynttilästä löytyy Elpun terveiset lommon muodossa...
Uskoisin että kynttilät osuu nappiin. Kuuma tee sopii ihanasti pimeneviin syys- sekä talvi-iltoihin ja kynttilän valoon. Tuo teepakkauskin on jo aivan ihana. Onko Nea teen juoja - se ei selvinnyt blogista. Paketissa on useampia makuja, toivotaan, että joku niistä maistuu. Siltä varalta, että tee olikin huti, laitoin pakettiin myös takuuvarmaa suklaata. Tosin ei tuo kovin kauaa varmaan kestä. Sekin puhtaasti pakkauksen perusteella valittu.
 
 


Jännitin vähän pakettini lähettämistä ja pyysin puoliskoani katselemaan ja kertomaan mielipiteensä useamman kerran. Hänen kommenttinsa oli joka kerta sama: "no tykkäisitkö sä ite tosta?" Vastasin: "Tottakai tykkäisin!" Kuinkas sitten kävikin, että minun vastaanottamani yllätys oli hyvinkin samankaltainen. 

Täydet pisteet siis Kädenjälkiä Sydämessä blogin Nealle! Hän ilahdutti minua Muumimukilla, Muumiteellä ja tottakai suklaalla sekä keltaisella kortilla, jonka hauskat muistot ja ihanat sanat saavat jäädä salaisuudeksi. Muumiteepaketista löytyi neljä erimakua ja näillä on aivan mahtavia nimiä, varsinkin tuo Pikku Myy. Haisulimuki on sekin nappivalinta. Heijastin ja kaksi peflettiä mulla jo on, mutta muki puuttui. Iso kiitos ja halaus Nealle 😍😘

Ps. Kaksplussan facebooksivulta löytyy mielenkiintoista luettavaa erityisesti vanhemmille - artikkeleja, keskusteluja sekä blogeja, myös kaikki meidän verkostolaisten #YllätäÄiti ideat. Käy tykkäämässä. Kenet sinä voisit yllättää? :)

6 kommenttia

 1. Olipa samanlaiset lahjat! 😊 Tää on niin kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Toivottavasti mun antama yllätys ilahdutti yhtäpaljon kuin tää mun saama :D

   Poista
 2. Ääk vasta äsken huomasin sun postauksen :) Ihanasti kirjoitit ja saitpa aika hyvän kuvan musta blogin kautta! Hih, nyt löytyi lommollekin syy, vaikkei se tosin mitään haittaa. Kynttilöitä täällä kyllä kuluu, ja tee maistuu aina välillä talvisin ja varsinkin nyt, kun poden jotain tylsää flunssaa. :( Kiitos vielä Petra lahjasta <3 Ja aika hauska, että lähetit ja sait lahjan Nealta, ja lahjat oli vielä aika samanlaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei paranemisia sinnepäin! joo tässä oli hauskoja yhteensattumia :D kiva kuulla että ilahdutti :)<3

   Poista
 3. Ihanaa että tykkäsit lahjasta ♡

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !