Kymmenen

Jostain syystä nämä haasteet menee aina noiden jo olemassa olevien luonnosten edelle kuten vaikkapa se koti esittely..

1. Mitä toivot tulevaisuudelta?
Toivon taloudellista riippumattomuutta ja onnellista perhearkea

2. Mitä äitiys on opettanut sinulle?
Että olen aika pieni. Että joskus on ihan hyvä soittaa se itkuinen puhelu omalle äidille jos tuntuu ettei nyt ihan omat kyvyt ja voimat riitä - tiedä vaikka se mummu olisi jo seuraavana päivänä täällä auttamassa. Ja että mikään maailmassa ei ole ihanampaa taikka kauniimpaa kuin oma lapsi - nukkui tai leikki tai kiukutteli, silti niin ihana ja kaunis. 

3. Kerro joku tärkeä muisto kuluneelta vuodelta
jaaa mitähän kaikkea tänävuonna onkaan tapahtunut.. meidän muutto tähän uuten kotiin (jonka esittely on vähän unohtunut) ja mun sedän 50v synttärit Raumalla kun nähtiin pitkästä aikaa mun sukua ja sieltä osa näki Tuhinan ensimmäistä kertaa.

4. Mitä onni on sinulle?
Onni on puhdas koti. Ja tietysti jokainen ystävän halaus ja rakkaan (miehen tai lapsen) pusu ja hymy, onni on arjen pieniä tekoja.
5. Miten rentoudut?
Saunon (yleensä Tuhinan kanssa) tai soitan pianoa (niin että Tuhina kiipeilee syliin..) mutta ilman Tuhinaa tai silloin kun hän nukkuu rentoudun löhöillen puoliskoni kainalossa kun katsotaan telkkaria tai muuten vain ja joskus kömmin omassa rauhassa peiton alle ja kirjoittelen tai lueskelen (facebookissa päämärättömästi pläräilyä en laske rentoutumiseksi enkä uutisten lukemista) tai päikkäriaikaan nukkumalla itsekin.

6. Tärkein asia mitä haluat lapsillesi opettaa? 
Hmm tärkeä kysymys jota en olekaan tainnut ennen edes miettiä! Haluan että lapseni oppivat rehellisiksi ja että he ovat aina tervetulleita kotiin. 

7. Minkälainen olet ihmisenä, muutenkin kuin äitinä? ;)
siis öö :D ai oonko mie muuta kuin äiti? hmm. kai mie olen perusiloinen ja luotettava höpöttävä ja kuunteleva juttu kaveri ehkä jopa hauska, vaikka välillä hieman masennukseen taipuvainen ja mökötän vihaisena. 

8. Aamu alkaa...?
Potatuksella, hammaspesulla ja aloevera gel juomalla + muilla päivän vitamiineillä. Sitten me syödään aamupala joko ihan kaikessa rauhassa kotona tai sitten kauhealla kiireellä samalla kerhoon vaunuillen. Nyt oon kyllä ollut jo jonkin aikaa ihan veltto kotihissukka että yöppärit päällä vedellään lounaaseen saakka...9. Mikä auttaa jaksamaan arjessa?
Ulkoilu! Onneksi on tuo lenkkipolku tossa takapihalla, rakastan miten Tuhinan saa innostumaan kivistä ja kävyistä, jos kotona tuntuu että seinät kaatuu päälle niin pihalla helpottaa! 

10. Mitä toivot joululahjaksi?
puoliskoni haluaisi meille sähköhammasharjat ja ostettiin just ps4 ja tiedän jo muutaman lahjan mitä Tuhina saa isovanhemmilta ja iso isovanhemmilta ja haluaisin Tuhinalle myös paketillisen tai useamman Duploja ja me ostettiin Tuhinalle pari vaatetta ja ihana talvitakki (kun niitä duploja lähdettiin hakemaan ja ne olis kyllä tulleet halvemmaksikin mutta se takki on niiiiiin ihana!) mutta totta tosiaan enpä ole edes miettinyt mitä haluan itselleni... :o enkä kyllä tähän hätään edes yrittämälläkään keksi mitä minä haluaisin. Tai keksin yhden mutta ei se kyllä jouluksi kerkiä millään :D
Kiitos tästä haasteesta kuuluu kymppiplussan Matulle vaan tällä kertaa en jatka haastetta eteenpäin. Ootteko te siellä ruudun toisellapuolen  laittaneet kirjeet joulupukille jo hyvissä ajoin?

2 kommenttia

  1. Ku emmä tiedä mitä mä ite haluun! Tai no tiedän, mutta ei meillä oo rahaa sellasiin :'D oon vaatimaton ja öö uudet villasukat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha just näin :D tai "vaikka ois raahaakin niin en oo ihan varma onko se sittenkään niin kiva" samaa jahkailua joka päivä kun multa kysytään mitä haluut syödä tänään. :'D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !