Merkkiuskolliset


Meistä on tullut pettureita. Hiipien, pikkuhiljaa, hitaasti, yksi laite kerrallaan kunnes nyt meiltä on vaihtuneet kaikki paitsi yksi....

Silloin kolme vuotta sitten (Lokakuussa 2012) kun muutin yksiöön jonne hiipien ilmestyi myös puoliskoni vaatekaapin sisältö, ostettiin ensimmäisiksi joululahjoiksi meille SAMSUNGin telkkari, pleikka kolmonen singstarilla ja änäri puoliskolleni. Mulla oli htc desire z ja puoliskollani joku nokia ja meillä molemmilla hp:n läppärit. 

Keväällä 2013 laitettiin mun enemmän tai vähemmän surkea läppäri kiertoon ja hankittiin mulle seitsemän tuuman näytöllä SAMSUNG Galaxy tab 2. Mun htc hajosi kesällä ja otin mun ikivanhan SAMSUNGin, sellaisen tosi litteän ja kapean jossa oli pieni neliön muotoinen värinäyttö ja näppäimet niin kuin oikeassa puhelimessa kuuluu. Tolla puhelimella soitin ja tekstasin, kaikkeen muuhun käytin mun tabia. Tämä kombo toimi hyvin ja oli mulla töissäkin aina mukana.

Loppukesästä/syksyn alusta hankittiin hp:n pöytäkone joka meillä on edelleen. (Näppikset ja hiiri siihen on kyllä uusittu).


Sitten 2014 äitienpäivän tienoolla haettiin meille molemmille uudet puhelimet. Minä valitsin pienen käteen ja lompakolle sopivan SAMSUNG Galaxy trend plussan ja puoliskoni valitsi itselleen unelma luurin SAMSUNG Galaxy S4:n.

Syksyllä mun pikku tabiin tuli jokin vika, liekö se ollut tabissa vai laturissa tai kenties sekä että, mutta se ei enää ladannut. Niinpä me ostettiin sitten SAMSUNG Galaxy tab 3 10.1" . 

Eli vuosi 2014 päättyi merkille uskollisesti, meillä oli lähes kaikki Samsungia - puhelimet, tabi ja telkkari. 

Sitten vaihtui vuosi, tuli kevät ja pääsiäinen. Mulla oli puhelin koko ajan tukossa kuvista. Joten kriteerit oli hyvä kamera, paljon muistia ja mikro sd:lle paikka. Silloin mun pikku samsung jäi hyllylle kun paikan valloitti Honor6. Kesällä muutettiin ja koska meidän samsungin telkkari ei sopinut lankoni varastosta löytyneeseen seinätelineeseen puoliskoni myi meidän telkkarin veljelleen ja tilasi meille isommam Philipsin telkkarin. Ja nyt suunnilleen viikko takaperin Tuhina pääsi syömään puoliskoni puhelinta ja puhelin pimahti totaalisesti - nyt puoliskoni taskussa painaa LG:n G4.


Ps. Haluatteko tietää mikä oli mun ensimmäinen kosketusnäyttö puhelin? Silloin kriteerit oli pieni koko ja että voin laittaa valitsemani laulun soittoääneksi. Se oli musta SAMSUNG champ c3300.

Pps. Mun tabletti hajosi kesällä kun unohdin sen vessaan, kuivaus kaapin hyllylle ja kävin saunomassa. Jostain syystä se sai liikaa kosteutta joten nyt oon ollut jo pidemmän aikaa tablettibloggaajan sijasta puhelinbloggaaja. 

Ppss. Haaveilen läppäristä. Ja tykkään mun puhelimesta, tää honor taitaa olla uusi merkkiuskollisuus mulle.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !