Heinäkuu 2023 - osa 2

Näköjään tuo ensimmäinen heinäkuun postaus vastasi aika tarkalleen sitä ensimmäistä viikkoa joten täältä tulee nyt heinäkuun toinen viikko.

Likaisesta peilistä näkyy mun uudet mustat kollarit. Pointti onkin siinä, että puoliskoni osti itselleen uudet kollarit, mutta sittenpä kotona huomattiin, että ne olikin naisten huosut ja mie sain ne.

Tottakai me ulkoiltiin paljon.

Käytiin koko perheenä ravintolassa syömässä perus mäkkikaistan sijaan. 

Kirppu sai ensikosketuksen mustikkapuskiin, kun käytiin pienellä kävelyllä Nupun ensimmäisten yleisurheilutreenien aikana. 

Ystäväni Emiilia (Unelma 5 -blogi) kysyi olisiko meidän mahdollista treffata Iitissä ja järjestettiin siis rantatreffit sinne. Käytiin ensin kesäkahvilassa, missä Emiilia ja lapset meitä jo odottelivat ja ajettiin sitten Urajärven uudelle uimarannalle. Jätettiin auto ensin hassuun paikkaan, koska navigaattori ei ymmärtänyt ohjata meitä parkkipaikalle asti. Ystävällinen pyöräilijä kertoi mistä parkkipaikka löytyy.

Meidän rantaretki jäi vain pariin tuntiin, kun meidän piti palata kotiin, jotta puoliskoni pääsee töihin. Mutta lyhytkin hetki hyvässä seurassa tekee tosi hyvää! :)

Vietettiin koululaisten synttäreitä kotona suurella joukolla. Kakkuja tehtiin kaksi samanlaista ja Nupulle tehtiin oma maidoton ja munaton herkku. Tosin kakkuja ja kynttilän puhalluskuvia enempää ei tullut synttäreillä kuvailtua.

Vieraiden lähdettyä olisi pitänyt alkaa heti pyykkäämään ja pakkaamaan, mutta tilanne vaati iltauintia ja siellä oltiinkin sitten loppuilta lasten ja siskoni kanssa. 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !