Tammikuun parhaat & helmikuun odotetuimmat

Ja niin se vaan meni humauksessa tuo tammikuu. Ei ihan sellainen mitä sen piti olla. Tai no siis olihan tuo oikein talvinen, mutta mitä tulee tavoitteisiin, niin siinä tuli mutkia matkaan ja käytännössä tuhlasin yhden kokonaisen viikon tekemättä yhtään mitään. Mutta helmikuun tavoitteita kohti uudella innolla ja siksi muistellaankin nyt vain niitä tammikuun parhaita hetkiä. 


 • Tammikuussa sain hemmotella kahta kaunotarta Mary Kay Naturally sarjan ihonhoitotuotteilla. Ja yhtä ihanaa ladya TimeWise Repair setillä.

 • Osallistuin facebookissa Feminiini koodi nimiseen workshoppiin, mikä oli tosi mielenkiintoinen! Kuutenlin kesällä ja syksyllä Sisäänpäin podcastia ja tämä workshop oli podcastin toisen hostin eli suomeksi emännän, mutta se kuulostaa vähän hassulta, eikä mulla ole podcast termit ihan hallussa.. Joka tapauksessa work shop oli Sisäänpäin podcastin Mian vetämä.

 • Juhlistettiin meidän 7. hääpäivää päiväunilla ja sushi lounaalla lasten ollessa päiväkodissa.

 • Meidän auto alkoi kolisemaan, mutta sen yllättävä syy selvisi onneksi nopeasti ja yllättävän halvasti. 

 • Ostettiin uudet puhelimet sekä mulle että puoliskolleni. Nyt ollaan sävysävyyn pastellisten puhelimiemme kanssa. Hän pysyi uskollisesti omassa merkissään, mutta mulle ostettiin nyt honor ja huawei puhelinten sijaan Xiaomi Mi 10T Lite. Ensimmäisten parin viikon perusteella se on aivan hyvä.

 • Ja tammikuun viimeisellä viikolla minulla alkoi yrittäjyys valmennus, joka jatkuu vielä seuraavat kaksi viikkoa. Saatoin löytää sieltä uuden kaverinkin! 

 • Aurinkoiset pakkaspäivät ovat myös ihan parasta! Voi kunpa mulla olisi sukset! Tosin en kyllä tiedä missä välissä ehtisin hiihtämään. Mutta ai että tekisi mieli hiihtää, varsinkin kun kaupungin ajama latu lähtee käytännössä meidän omasta pihasta! 


Helmikuulta toivon tottakai vähemmän räkää ja nuhaa, jotta lapset saavat olla päiväkodissa. Hieman helpompi olla teamslueonnolla läsnä, kun ei tarvitse pelätä mitä muualla kotona tapahtuu sillä aikaa, tai joku ole koko ajan haluamassa jotakin. 

Tavoitteena on myös aika isoja asioita liittyen yrittäjyysvalmennukseen ja Mary Kay työhön. Joten pienempinä tavoitteina noiden isojen saavuttamiseksi on tottakai nukkua riittävästi, ja jokapäiväinen lukeminen ja venyttely ja muutenkin itsestäni huolehtiminen. 

Mitä sitten helmikuussa odotan? 

Meillä on sovittu Me&I kutsut 13.2. klo 12! Mulla on tälle jo FB tapahtuma, mutta nyt pidetään ihan perinteiset kotikutsut, Tiina tulee meille mallistonsa kanssa. Kuvataan kutsuilta myös live FB tapahtumaan. Nyt näyttää siltä että toteutetaan kutsut näin kuin on suunnitelkin! Toki varaudutaan myös siihen, että tarvittaessa siirretään tapahtuma Zoomin tai Teamsiin, mutta jos nyt vaan rajoitukset ja suositukset pysyy nykyisellään tämä toteutuu näin! Ihanaa! Liven kautta mukaan pääsee sitten myös pitkän matkalaiset, kuten vaikka Rovaniemellä asuileva siskoni. 


Ainakin sään puolesta Helmikuu antaa jo parastaan ja rakastan meidän kotia kun tänne paistaa aurinko! 

Mikä oli sun kohokohta tammikuussa? :) 

8 kommenttia

 1. Lumi ja hiihtäminen on kyllä tänä talvena hyvä juttu! Itselläni niin sukset kuin monotkin ovat vuosien takaa, mutta kyllä niillä sen muutaman kerran hiihtää, mitä Etelä-Suomessa yleensä on mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie hukkasin omat sukseni muutossa 9v sitten, mutta nyt on säästötavoite, voi sitten keväällä hakea kunnon setit ja toivoa että ens talvi olisi yhtä hyvä kuin nyt! Lapsillekin pitää hakea sukset kun nehän hiihtää jo eskarissa! 😳 Luistelu on ollut meidän perheen juttu, mutta hiihto unohtunut 🙈

   Poista
 2. Minun tammikuuni kohokohta oli ratsastusmatka Portugaliin. Saatiin kuin saatiinkin toteutettua reissu, vaikka se edellyttikin mm koronatodistuksia. Mahtava pakomatka Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Mahtavaa että onnistui! 😊 Meitä ei ole vielä matkakärpänen puraissut 🙈

   Poista
 3. Tammikuu meni kyllä todella nopeasti. Itse en odota mitään muuta kuin, että päästäisiin vihdoin tuosta koronasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä. Olisi ihana, kun päiväkodissa ei hoitajilla tarttis olla maskeja....

   Poista
 4. Tammikuu meni kyllä nopeasti, toivottavasti näin myös helmikuu ja päästään pian kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt ainakin aurinkoisten aamujen määrä lupaa tuota kevättä, mutta helmikuussa talvi on kauneimmillaan! Eikä tämän kuun tarttis niin kovin nopeaa mennä 🙈 mut sitten kun alkaa lämmetä niin ne loskakelit vois mennä nopeaa 😂

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !