#kaksplusverkostotreffit

Viikonlopun jälkeen on useampaan blogiin tullut juttua meidän Kaksplussan Verkostobloggaajien tapaamisesta. Mulle tämä oli ensimmäinen blogitapaaminen. Innostuin tietenkin heti kuullessani tapahtumasta ja puhuin puoliskolleni samantien haluavani mukaan. Jännitin osallistumistani siihen saakka, kun sain ostettua bussiliput kuukautta ennen.

Jännitin myös lähtöä ja heräämistä lauantaiaamuna. Mun bussi lähti 0615 ja netissä luki, että pysäkillä tulisi olla hyvissä ajoin. Jouduin lupaamaan puoliskolleni, etten enää ikinä valitse moista lähtöaikaa. Mutta heräsin itse ajoissa ja ehdittiin pysäkille ajoissa. Melkein muutin mieleni lähdöstä nähdessäni miten Tuhinan alahuuli meni mutruun ja itku alkoi, kun hän tajusi ettei lähdekään äidin mukaan. Palakurkussa jäin odottamaan bussia ja katselin meidän auton perävaloja.

Palloilin pari tuntia Kampissa odotellen muita verkostolaisia saapuvaksi. Pienen seikkailun jälkeen löysin myös Ruohonjuuren myymälän josta noudin Goodiebageihin meille yllärit. Kellon lähestyessä kymmentä alkoi taas jännittää ja menin ihmettelemään saapuvien ja lähtevien bussie aikataulua. En tosin nähnyt kuin lähtevien. Nean ja Liinan saavuttua käytiin aurinkolasiostoksilla ja aamupalakahvilla.


Klaran liityttyä seuraamme lähdetiin Holiday Inn Helsinki City Centrelle. Mentiin melkein tunti etuajassa kasaamaan meidän Goodiebagejä. Vastaanoton ja ravintolan henkilöstö ottivat meidät hyvin vastaan ja vaikkei heti päästy ravintolan puolelle, löytyi aulasta mukava syrjäinen nurkka meille.

Hotellin aulatilat ja ravintola olivat juuri mun makuun sisustetut. Värikkäät ja silti tyylikkäät, rennot ja kotoisat. Muutamat valaisimet ja yhden pöytäryhmän voin kuvitella meidän unelma kotiin. Aulabaarin puoleista osaa en tosin käynyt tutkimassa, siellä kun oli jonkin verran muita asiakkaita. Respasta tuli heti sellainen "jos mun pitäisi nyt mennä töihin niin tällaiseen paikkaan voisin tullakin"-olo. Kaupunki vain on vähän väärä siihen tarkoitukseen.

Yhdeltä tarjoilija tuli aulaan hakemaan meitä ravintolan puolelle. Siinä vaiheessa meitä oli paikallakin jo seitsemän. Hotelli antoi käyttöömme vasta uudistetun Open Lobby ravintolan, jossa meitä odotteli jäävesin ja mansikoin katetut pöydät.

Muut kaivoivat  laukuistaan järjestelmäkamerat ja minä hilppasin tutkimaan ravintolan muitakin alueita. Salin perältä löysin playstation nelosen, tietenkin ihan sopivan oloisen ruudun kanssa. Ravintolassa ja aulassa on selvästi otettu huomioon monenlaiset ja ikäiset asiakasryhmät, sekä isommat ja pienemmät seurueet.


Nautittiin auringosta ja kesäisestä lämmöstä terassin puolella kunnes kaikki olivat paikalla. Päivän ohjelmaan kuului Kaksplussan tarjoamat alkumaljat ja mansikat, ja ihana tarjoilija otti meistä heti ryhmäkuvatkin. 

Oltiin tilattu ruoat etukäteen ja samalla kun annokset tulivat pyötiin käytiin esittelykierros. Kaikki kertoivat nimen, iän, blogin, lasten iät ja kauanko ollaan oltu kaksplussalla. Muutama alkuperäinen verkotoslainen löytyi ja muutamat nyt pääsiäisen jälkeen tulleista, mutta suurin osa taisi olla meitä jotka päästiin verkostoon tammi-helmikuussa. Ihan huikea porukka äitejä!

Annosten esillepano oli upea ja musta on aina hauska huomata miten erilaisissa ravintoloissa annoksille on erilaiset lautaset. Tilasin Club Sandwichin joka tarjoiltiin kivilaatalla. Se oli sopivan ruokaisa ja silti kevyehkö noin kuumana päivänä. Ruokajuomaksi maistui jäävesi, taisi auringossa olla syy siihenkin. Viinilasit jotka pöydässä oli vesilaiseina olivat hämmentävän ohuet, enkä ollut ainut joka sen pisti merkille.

Ruokailun jälkeen juteltiin terassilla ja tutustuttiin lisää toisiimme ja Goodiebageihin. Yllätyin pussukan sisällöstä ja siellä oli muutamia mulle ihan uusia tuotteita. Muutama oli sellaisia mitä oon halunnut kokeilla jo aikaisemmin, mutta en ole koskaan päässyt ostoksille asti. Hurraw:n huulirasva kuuluu näihin ja nyt sain oman, Limen tuoksuisen.

Kellon lähestyessä kolmea paikalle saapui Noshin edustaja ja saatiin kuulla kattavasti niin yrityksen arvoista kuin materiaaleista sekä hypistellä näitä ihania vaatteita. En kotiuttanut meille mitään, vaikka löysin kyllä heti omat suosikkini Tuhinalle ja vauvalle. Muutamia naisten malliston hameita ja jakkuja hiplasin myös, mutten rohjennut edes sovittaa. Tiedä millaisen Nosh-kuumeen olisin vielä saanut.


Päivän päätteeksi lähdettiin velä piknikille, jonne juomat tarjosi Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Luonnollisesti omasta pussistani kaikki alkoholit päätyivät puoliskolleni saunajuomiksi (tosin ne on kyllä jo juotu ilman sitä saunaa, koska jääkiekko). Skumpan ja Kukko - oluiden lisäksi alkoholittomana oli Le Pom hedelmälimonadi. Laitilan limut ovat mulle ennestään tuttuja ja Herra Hakkaraisen vadelmalimonaadia ja banaanilimonaadia fanitan kympillä!

Piknikillä tuli verestettyä lapsuusmuistoja, käytiin henkeviä keskusteluja lapsettomuudesta synnytyskertomuksiin saakka ja tietysti naurettiin paljon, puhuttiin paljon ja nautittiin kesäillasta. Istuskelin nurmikolla viimeisten joukossa ja puoli yhdeksän jälkeen valmistauduin lähtöön. Kotimatkaa varten hain varmuudenvuoksi evääksi tietenkin euron juuston.

Kotimatka sujui huomatttavasti nopeammin kuin aamuinen meno. Syynä saattaa toki olla puhelimen käyttö. Aamulla mulla oli ultra-akku virransäästö päällä, ettei vain akku lopu ja yritin vähän nukkua. Kotimatkalla taas rentouduin ja selasin huoletta somet läpi, kun tiesin puoliskoni jo olevan valmiina mua hakemaan pysäkiltä.

Tajusin olleeni erossa puoliskostani ja Tuhinasta 15 tuntia, omilla menoillani. Onhan Tuhina ollut puoliskoni mummolla kaksikin yötä peräkkäin muuten vain ja koko päivän hoidossa ultrapäivinä. Nuo lapsivapaat ovat olleet meidän parisuhdeaikaa. Nyt vietin oikeasti omaa-aikaa koko päivän! Illalla tajusin, että oli muuten myös mun elämäni enesimmäinen pussikaljapiknik. :D

Suurkiitos mahtavasta päivästä järjestäjille, yhteistyötahoille, erityisesti hotellin henkilökunalle ja Noshin Riina Siiralle sekä tietysti kaikille osallistujille! :)

8 kommenttia

 1. Oli niin kiva päivä ja tosi mukavaa tutustua suhun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! <3 Kiitos ku otit mut mukaan heti aamusta :D

   Poista
 2. Oli niin ihana tutustua! :)
  toivottavasti tapaamme vielä ! :)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva tavata <3 Harmi vain, että ei keritty enempää juttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta nyt sentään juteltiin edes vähän, toisin ku lapsimessuilla :D ja oli kiva nähdä :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !