Huhtikuun huikeat & toukokuun toiveet

Tiedän, mä sanon tämän joka kuukausi, mutta uskomaton miten nopeasti aika menee. Ja siis kaikista hauskintahan tässä on nyt se, että tämä parhaillaan kuluva toukokuukin on jo reilusti yli puolen välin! Ja ihan kuin en olisi vielä ehtinyt tehdä yhtään mitään! No nyt on kuitenkin ensin aika kurkistaa miten huhtikuu meni. Ennen kuin mietitiään toukokuuta sen enempää. 

 • Unelma 5 blogin Emiilia ja tytöt kävivät meillä kylässä jo toisen kerran! Ja sain viettää aikaa myös parin Mary Kay sisarkonsultin ja kouluttajani kanssa -työasiaoissa, mutta kuitenkin. Tällä hetkellä mikä tahansa kohtaaminen kodin seinien ulkopuolella on tärkeää.  

 • Huhtikuussa sain hemmotella yhteensä 7 omaa asiakasta Mary Kay tuotteilla ihonhoitohetkissä ja harjoitella meikkineuvonnan pitämistä parikin kertaa. Meikkineuvonnat on aina jännittäviä, koska en koe itseäni kovinkaan taitavaksi meikkaajaksi, opettelen vasta itsekin ja sitten meikkineuvonnassa tarkoitus on opastaa toisia. Mulla on ollut tosi ihania asiakkaita, jotka rohkeasti kokeilevat ja joiden kanssa opetellaan yhdessä. 

 • Mummu ja Vaari kävivät tuomassa Ässälle synttärilahjan ja pari laatikollista serkun vanhoja vaatteita. Samalla reissulla meiltä lähti muutama iso kestokassillinen vaatetta serkuille ja yöpöytä pohjoiseen. Löysin tosin luistimia pois siivotessa yhden kadonneen kengän, joten mahtoikohan siellä kassissa olla nyt yksi talvikenkä parittomana?

 • Saatiin uusi pyykinpesukone! Ollaan jo pitkään mietitty, että kauankohan tuo pyykkikone vielä jaksaa meitä palvella ja nyt saatiin tilattua kotiinkuljetuksella uusi ja vielä vanhakin lähti samalla reissulla pois. Muutenhan meille olisi saattanut taas alkaa kertyä parvekkeelle hajonneiden kodinkoneiden hautuumaa. Kiitos! 

 • Sain postista palkinnon maaliskuun bingosta jonka tehtäviä suoritin 5 bingorivin verran. Palkinnoksi sain kouluttajaltamme luomivärisiveltimiä, joilla on helppo lähettää luomiväritesterit etämeikkineuvontaa varten, kapean eye smudger luomivärisiveltimen sekä poskipunasiveltimen! Ja koska minulla on jo oma poskipunasivellin ja kaksikin eye smudgeria, sain käytännössä palkinnoksi myyätävät tuotteet, paitsi jos ne päätyvätkin testereiksi ja mulle jää ihan vaan omaan käyttöön joku sivellin. En ole vielä päättänyt, joten ne ovat tuolla mun pienessä kotivarastossani :D  

 • Juhlittiin Ässän 2v synttäreitä! Käytiin ostamassa lapsille vappuilmapallot, synttärisankari sai valita itselleen yhden lelun ja lopuksi mentiin vielä syömään ravintolaan. Lopulta kävin ostamassa Ässälle vielä uuden pallon ennen kuin lähdettiin kotiin, kun ensimmäinen pallo lähti tuulen mukana karanneiden ilmapallojen juhliin. 

 • Suoritin meidän kouluttajamme järjestämästä Huhtikuun kevätkalenterista 25/30 luukkua! Ja jouduin opettelemaan antamaan asioiden joskus vain olla. Eräänkin kerran petyin nimittäin minimaalisen virheen takia suorittamatta jääneen luukun takia. Löysin meidän kouluttajan kirjasta yhden lainaukseneen joka menee vapaasti suomennettuna näin: "Jos sillä ei ole väliä viiden vuoden päästä, älä murehdi sitä viittä minuuttia kauempaa." Tämä oli mua varten ihan selvästi! Power partnerinikin muistutti parikin kertaa, että ketä varten sitä kalenteria oikeasti tehdään, mikä on tärkeämpää: saada kaikki luukut tehtyä, vai se että annetut tehtävät vievät eteenpäin? Ja veiväthän ne!

 • Aloitin kiitollisuuspäiväkirjan. Minullahan on täälläkin tuo postaussarja, joten kiitollisuuden lisääminen on muutenkin ollut tavoitteena viime syksystä saakka. Mutta nyt jälleen, kouluttajani haastamana toteutan kiitollisuuspäiväkirjaa niin, että joka ilta listaan 6 kiitollisuuden aihetta ennen kuin käyn nukkumaan. 

 • Minusta tuli Senior Konsultti! Mikä siis tarkoittaa sitä että minun tulevassa Dream Box tiimissä on ensimmäinen konsultti minun lisäkseni! Ja voi pojat, että oli muuten kiireinen tuo huhtikuun viimeinen viikko, kun autoin konsulttiani pääsemään alkuun omalla Mary Kay matkallaan. 


Toukokuu alkoi nyt ei niin kivasti lasten sairastellessa. Ensin Ässä alkoi yskiä yöllä jo ennen äitienpäivää ja hän pääsi myös koronatestiin. Seuraavalla viikolla isommat sitten kävivät juoksemassa futiskentän sadettimien alla, joten räkää riittää taas.

Mutta toukokuullekin on muutamia odotuksia, joiden eteen piti olla kaksi viikkoa aikaa tehdä aktiivisesti työtä. Toivoin lasten paranevan pitkän viikonlopun aikana ja toivoin että maanantaina olisi päästy taas arkeen kiinni, vaan niinpä vain tämä uusi viikko alkoi myös kotoilemalla lasten kanssa. Silläkin uhalla toukokuun tavoitteet on isot ja nyt aikaa on vielä 13 päivää! Kun otetaan laskuihin tämä lauantai, mutta ei lasketa sunnuntaita.
 • Toiveeni on muistaa miltä tuon ensimmäisen uraportailla otetun askeleen Senior Konsultin roolin saavuttaminen tuntui ja pitää kiinni siitä innostuksesta ja onnistumisen tunteesta, kun sain auttaa konsulttiani aloittamaan. Haasteitakin tulee, kuten heti ollaan nähty, joten on tärkeä muistaa miksi ne haasteet halutaan voittaa.

 • Toukokuussa alkoi myös Mary Kay seminaarivuoden viimeinen vuosineljännes eli Q4 ja päätin että nyt on minun aikani pätevöityä ensimmäistä kertaa tähtikonsulttiohjelmaan. Se tietää siis pitkäjänteistä ja tasaista työskentelyä näiden kolmen kuukauden ajan. Nyt nimittäin ensimmäistä kertaa osasin heti sanoa tähtipalkinnot nähdessäni että "MÄ HALUUN TON BLENDERIN!" - mikä on tottakai sillä korkeimmalla tasolla palkinnoissa. Saa lähettää tsemppejä ja rohkeutta pysyä päätöksessäni! 


 • Toivon tottakai että lämpimät kelit jatkuvat ja päästäisiin heittämään talviturkit! Ja aloittamaan rullaluistelukausi! 

 • Ja sain äitienpäivälahjaksi pleikkariin mikit, joten tottakai nyt on toiveena myös laulaa paljon Singstaria. Vaikka joudutaankin ehkä ostamaan "let's sing" jossain vaiheessa, minulla kun on vain 20 englanninkielistä laulua ostettuna Singstoresta ja sitä ei enää ole. Vähän pettymys, kun nyt ei lapset pääse laulamaan Robinin puuttavaa palasta. 

 • Ja nyt on meidän vuoro käydä vastavierailulla, joten suunnittelen lasten kanssa reissua Emiilian luokse kesälle!
Seuraavaksi sitten suunnitellaankin vähän kesää ja lomaa! :D 
Millaisia kesän bucket listoja teillä on? 

10 kommenttia

 1. Kauniit kuvat!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja on ollut kuukausi täynnä :) Ja onnea seniorikonsultin roolista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huhtikuu oli kyllä varsin tehokas kuukausi :D

   Poista
 3. En ole itseasiassa sellaista tehnyt kesälle - vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ehtiihän sitä myös vauhdissa ja toisaalta joskus ja varsinkin lomalla tekee ihan hyvää myös vaan olla ja tehdä sitä mistä tykkää ilman sen suurempaa suunnitelmaa :)

   Poista
 4. Kelomalle on mietinnässä road trip, mutta katsotaan miten se järjestyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Road tripit on kyllä kivoja! :) meillä on muutama reissu tiedossa, mutta toteutus selviää myös sitten lähempänä :D

   Poista
 5. Ainakin jonkinlainen kotimaan matkailu olisi kiikarissa. :) Kohde tosin on vielä epäselvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Meilläkin muutama reissu sukulaisille tiedossa ☺️

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !