Meidän tarina - Facebookhaaste

Bongasin kaveriltani tällaisen esittely haasteen Facebookissa. Tämä oli aika hauska ja vähän kevyempää luettavaa vaihteeksi. En ole omaa profiiliani päivittänyt sitten millon lie viimeksi niin tein tämän nopeasti tänne. Tosin lupasin kyllä tehdä myös 10päiväisen #elämäonhyvä -kuvahaasteen facebookiin. Pitäisiköhän se aloittaa tänään. No mutta joka tapauksessa. Minä vai hän, täältä se selviää.Ensitapaaminen?
Poikettiin ystäväni kanssa lainaamaan hänen ihastuksensa vessaa, ihastus ei ollut kotona, mutta puoliskoni (joka ei edes asunut siellä) päästi meidät sisään. Annoin hänelle muumitikkarin. Jos tämä ei ollut eka kerta, niin sitten se oli se, kun olin hakemassa ensimmäisiä silmälasejani kaverini kanssa ja puoliskoni tuli juttelemaan kaverilleni.

Tästä löytyy erittäin vanha (yksi ensimmäisiä) postaus otiskolla Ensisilmäyksellä.

Ensisuudelma?
Ei sujunut kuin tanssi. Rehellisesti ihan hirveä. Mutta ei annettu sen haitata, nykyään jo melkein osataan. 

Kumpi teki aloitteen?
Aika paha, kaikki alkoi yhdestä kaverin FB statuksesta ja väärinymmärryksestä. Minä, kun laitoin FB kaveripyynnön, mutta hän laittoi ensimmäisen viestin "kato siehän ihastuit heti" ja seuraavaksi hän ilmoitti heti että meillä on nyt nettisuhde.

Kumpi on pidempi?
Hän

Kumpi tunnusti rakkautensa ensin?
Minä, puhelimessa.

Kumpi on herkempi?
Minä

Kumpi on jääräpäisempi?
No riippuu vähän asiasta, mutta hän enemmän. 

Kumpi nukahtaa nopeammin?
Minä

Kumpi on laiskempi? 
Tämäkin riippuu vähän asiasta, mutta sanon hän. Hän sanoo, että minä olen laiskempi, siihen oli perustelukin, mutten enää muista sitä. Minä en osaa keskittyä saatika rentoutua hyvillä mielin, jos ei ole siistiä. Hän on kyllä tehokkaampi sitten kun toimii, kun minä teen aina kaikkea yhtä aikaa ja unohdan puolet mitä olin tekemässä. 

Kumpi kokkaa paremmin? 
Hän, minun mielestäni. Mutta kyllä munkin ruoat on kuulemma hyviä. 

Kumpi suuttuu helpommin? 
No sekin riippuu vähän aiheesta, mutta sanon minä. 

Kumpi on äänekkäämpi?
Varmasti minä. Sekä iloisena että vihaisena. 

Kumpi on sosiaalisempi? 
Ehkä minä. Mutta hänellä on silti enemmän sosiaalista elämää kuin mulla :D 

Kumpi on aamuvirkku? 
Ei kumpikaan, mutta hän ei ainakaan. Ennen lapsia olisin laskenut itseni aamuvirkuksi. Nykyään voisin torkuttaa vähintään lounasaikaan. Ja no, puoliskoni elää pääsääntöisesti ilta-yö-työrytmissä joten se varmaan kertoo jo kaiken hänestä ja aamuista. Toisaalta hänelle riittää kyllä muutaman tunnin lyhyemmät unet kuin minulle. 

Järjestelmällisempi? 
Minä

Kumpi tanssii paremmin?
Minä. Mutta en olekaan koskaan nähnyt hänen tanssivan.

Kävittekö samaa koulua? 
Käytiin samaa koulua eri aikaan ja meillä on yhteisiä koulukavereita, mitä kautta tutustuttiin.

Kumpi on vanhempi? 
Minä 2pv alle 2kk

Kumpi on oudompi? 
Varmaan minä

Kumpi on vaativampi? 
Millä tavalla vaativampi? En ymmärrä kysymystä ja meillä on hyvä näin. 

Kauanko olette olleet yhdessä? 
tammikuussa oli 6v hääpäivä ja elokuussa tulee 8v 

Kummalla on enemmän vaatteita?
Hänellä. Mun eristysprojektina on karsia oma kaappini tällä viikolla.

Kummalla on isompi perhe?
Hänellä. Meitä on kolme sisarusta heitä on tuplasti.

Kumpi päättää tv-kanavan? 
Ei me katota telkkaria. Netflix-sarja päätetään yhdessä, sen mukaan kumpi löytää kivemman sarjan ensin. 

Kumpi on sängyn valtaaja? 
Vauva. Ja Jekku. Tämä ei varmaan tarvitse selitystä. Paitsi jos lapsia ei nukkuisi meidän välissä niin minä väitän että hän. Ja hän varmasti vastaisi että minä. Mutta kyllä mun vieressä olisi paljon tilaa, toisella puolella, koska tykkään nukkua kainalossa. 

Lataa kuva teistä yhdessä. Aloin käyttää instagramia ystävän suosituksesta syksyllä 2013. Tässä on kaikki kuvat mitä olen meistä laittanut instaan koko tänä aikana.

Vasen yläkulma on ihan tuore, Jekku otti sen viime keskiviikkona. Hääkuvan taas olen laittanut viidennen hääpäivän kunniaksi, eli siis reilu vuosi sitten. Batmanpaitakuva on meidän ensimmäiseltä joululta eli 2012. Ja oikean alakulman vasen alakuva on meidän ensimmäinen yhteinen kuva.

Laitettiin molemmat omiin profiileihin tuolta rantapäivältä erikuvat meistä ja sain useammankin viestin että mitä ihmettä, miksi ja en kai vain ole sotkeutunut hänen kanssa mihinkään. No kyllä, hänen kanssa ja hyvin olenkin sotkeutunut ♡︎

Millainen on teidän tarina? ☺️

8 kommenttia

 1. Suloisia nuoria olette :) Toivotan pitkää yhteistä elämää <3

  VastaaPoista
 2. Itse etsin vielä sitä oikeaa, jonka kanssa tehdä yhteinen tarina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsiminen onkin parempi kuin odottaminen :) onnea etsintään :)

   Poista
 3. Ihanan söpöä! Tämmöiseen kun saisi toisen osapuolen joskus osallistumaan niin avot :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tämän toisenpuolen osallistuminen oli lähinnä oikolukeminen ja silloin hän sanoi muutaman kommentin jotka päätin lisätä :D

   Poista
 4. Toivotan teille paljon onnellisia yhteisiä vuosia eteenpäin!

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !