79neliötä - part 2

Eteisestä aukeaa käytävä jonka oikea seinusta on ovia täynä. Lupasin eteisen jälkeen avata ensimmäisen oven. Se on meidän makkarin ovi! Meidän tarkoittaa tässä yhteydessä koko perhettä. Aiemmin se oli meidän - minun ja puoliskoni - makkari, jossa nukuimme kaikki neljä. Perhepedissä kuinkas muutenkaan.

Niin alunperin täällä oli tietokonepöytä oheistarvikkeineen, vaaterekki ja parisänky. Sitten vaihdettiin tietokonepöytä ja Elpun sänky päikseen ja nyt kannoin vielä Jekun pinnasängynkin tänne. Ei sillä, että Jekku siellä nukkuisi. Yöimetykset on vain niin paljon helpompia, kun vauva on vieressä ja onhan puolivuotias vielä hurjan pieni!


Sen sijaan ei ole yhtä kivaa herätä siihen, kun kellon viisarin lailla pörräävä taapero on päälläsi. Joten lisätilaa sänkyyn saatiin, kun Elpu saa nukkua nyt omassa sängyssään ja silti lähellä. Yllättävän hyvin hän onkin nukkunut omassa sängyssään. Jekun sänky on taas pelkkä muodollisuus. Lastenhuoneessa se oli kovin yksinäinen ja keräsi vain viikkaamattomia lastenvaatteita. Lapset siirtyvät lastenhuoneeseen luultavasti yhdessä, joskus tulevaisuudessa, kun toteutan unelmani kerrossängystä.

Tällä hetkellä yöpöytinä toimii kaksi tuolia. Itse haaveilin Ikean Kallax hyllyistä. Mun visioni oli täyttää Kallax kirjoilla ja lehdillä, kaikella sillä mikä on pahvilaatikossa äidin ja isin luona (mm. mun Harry Potterit) sekä Bodyshopin lahjapussissa (uusi Potter ja kaksplus lehtiä) ja jättäisin yhden hyllyn tietokoneelle ja toisen puhelimelle, nenäliinoille ja vesilasille - viralliseksi yöpöydäksi. Puoliskoni Kallaxiin jäisi samalla systeemillä kolme tyhjää lokeroa. Vaikka kyllähän mie niille käyttöä keksisin. Jokatapauksessa mäntykuvioisia kallaxeja meille ei ole tulossa. "Eihän ne edes mahdu." En voi esittää vastaväitteitä, kun en ole löytänyt meidän mittaa.


Alunperin Lack-hylly pääsi seinällä ihan vaan, että modeemilla olisi joku oma paikka. Modeemi häipyi tietokoneen seurassa, joten toteutin suunnittelman, joka ei toteutunut 56neliöisen asunnon makkariin. Hyllyn päältä löytyy Elpulle ostamani seepratuikku ja Babyshowerista Jekulle saatu valkoinen hevonen. Soittorasia oli Elpun ristiäislahja kummitädiltä ja pinkin auton Pappa toi sairaalaan, kun Elpu syntyi. Hääkuva ja kynttilät kuuluisivat meidän sängynpäätyyn tauluhyllylle, kuten edellisessä kodissa, mutta sen hyllyn kohtalo on vähän auki vielä.

Kattolampusta täydet pisteet menee puoliskolleni! En olisi uskonut, että hän haluaisi pitsisen lampunvarjostimen, siinä on jopa glitteriä, mutta tykkään siitä. Se sopii meidän huoneeseen ja se voittaa paperisen varjostimen sata nolla. Minun lamppuvalinta löytyy lasteenhuoneesta. Täytynee tehdä uusi makuuhuonepostaus, sitten joskus, kun tämä on taas meidän - aikuisten - huone.

2 kommenttia

  1. Kuulostaa ihanalta, kun kaikki saa nukkua lähekkäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viimeyönä kävin nukkumassa hetken taaperon vieressä kun sängystä kuului "ääitiii", huomattavasti mukavampi kävästä hetki tuossa vieressä kuin raahautua kesken unen toiseen huoneeseen saakka :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !