Kuuluuko?

Tänne kuuluu oikein hyvää. :) Vaikka Tuhina on nuhainen ja nyt on aamuyöstä herätty tiheämmin nenän tyhjennyksen kautta maidolle. Äitini tuli lauantaina ja meillä oli anopin järjestämää ohjelmaa. Ja eilen pyykättiin sitten oikein urakalla.

Öisin oon nyt koittanu vaan syöttää ja nukahtaa itsekin jos se helpottaisi omaa väsymystä ja huomaan että nyt ei oo vähään aikaan julkaistu mitään vaikka tapahtumia kyllä ois ollut. Ristiäisetkin oli jo, niistäkin kirjoitus lähestulkoon kuvia vailla valmis.

Puoliskoni viihtyy koulussaan. Ensimmäiset kokeet lähestyvät.

Itsellä on flunssa päällä myöskin. Mutta nyt kun äidin kanssa on saatu ainakin pyykkikaaos selväksi sekä makkarista että vaatehuoneesta ja operaatio vaatehuone alkaa myös olla selvä voin pian keskittyä vain vauvaan, syömiseen ja lepäämiseen päivisin ja nuo kodin päivittäiset siivouksetkin helpottaa. Helpompi imuroida tyhjiä lattioita kuin sellaisia joilla on suunnilleen kaikki asunnon vaatteet whupsiii! Ei enää ikinä!  Onneksi tuo vaatehuone on nyt siisti!

Mulla oli kuva siitä silloin heti maalailujen jälkeen kuinka täynnä se oli kaikkea, mutta nyt oon ottanut niin paljon kuvia Tuhinasta että puhelin huutaa muistin loppumista joten sen kuvan olin näköjään poistanut :( Eli ennen ja jälkeen kuvien sijaan tästä tulee nyt kuvaton postaus. 

Mutta tällä viikolla TOIVOTTAVASTI saan tännekin lauantain terveiset ja ristiäistunnelmat nyt ainakin :) Sitten voidaan sanoa heihei elokuu ja tervetuloa SYKSY ! ja kumisaappaat :) Niin ja on tuolla luonnoksissa näköjään unohtuneena mun babyshowerkin joka siis oli kesäkuussa hömhöm... senkin vielä tän vuoden puolella voisin viimeistellä :D

Kiitos anteeksi näkemisiin

Ps. elokuun viikonloppu häppeninkien järjestys oli mummun synttärit, ristiäiset ja anopin ohjelma :) kun nää kaksi tulee luultavasti väärässä järjestyksessä..

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !