Blogi

Blogi etsii itseään, nyt on vielä pientä hienosäätöä vaille tuo otsikkokuva juuri sellainen kun haluan ja väreihin olen itse tyytyväinen, äitini ja isosiskoni ovat puoliskoni lisäksi tykänneet tästä uusimmasta versiosta joten tämä on toistaiseksi ainakin tosi hyvä.

Ristiäispostaus on vieläkin kakkukuvia vailla, mutta heti kun saan ne anopilta... 

Muita kuulumisia, kun kielsin itseltäni ilta-ja yökirjoittelut, niin nyt pari iltaa nukkumaan meno on venynyt tätä ulkoasua pähkäillessä. Ja joo koska tosiaan työväline on ollut 7tuuman tabletti enpä tajunnut kuinka valtava tuo kuva oli aluksi, ennen kuin näin sen koneella. :D Ja sen verran tuosta tabletista että se on palvellut mun käyttöä erittäin hyvin kunnes torstaina olin Tuhinan nukkuessa juurikin tuon ristiäispostauksen merkeissä koneella ja padi piuhassa ja polvilla... Tuhina ääntelee makkarissa...minä tietty pomppaan pystyyn ja riennän vauvan luokse ja kas kummaa sinne lensi pöydän alle ja sen jälkeen ei laite olekaan saanut akkua täyteen. En tiedä hajosiko laturin piuha vai se liitäntäkohta, mutta virtaa se ei saa, ja jos saa niin ensin se ilmoittaa että on täynnä hetken päästä 36% ja seuraavaksi kytke laturi... eli en tiedä onko akkukin pilalla. Näinpä puoliskoni hemmotteli minua uudella laitteella :) Tietysti taka-ajatuksena saada kone takaisin omaksi valtakunnakseen :D 

Toisin sanoen, nyt kelpaa kirjotella, mutta mitään en lupaa,  viime päivien väsymyksestä johtuen. Jospa nyt yritän nukkua ja syödä kunnolla Tuhinan ohella ja hoitaa tätä kotiakin, sitten vasta tulee blogin vuoro. Joitakin kivoja viikonloppureissuja on tulossa joten niistä sitten saadaan toivottavasti reaaliajassa postauksia. 

anteeksi vain jälleen kuvaton postaus. Rehellisesti väsyttää, joten kauniita unia! 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !