Meidän Summer bucket list

Me eletään aikalailla hetkessä, mitä tulee kesäloman suunnitteluun, mutta nyt ajattelin listata muutaman jutun mitä erityisesti haluan tehdä tänäkesänä meidän perheen kanssa ja mitä haluan itsekin tehdä ihan vaan kesän takia. 

Ensimmäisenä tietenkin rullaluistelu! Ja rullaluistelun hyvänä kaverina tulee spagaativenyttelyt. Tämähän oli tavoite jo viime kesälle. Syksyllä taas kokeilin säännöllistä venyttelyä uudelleen, talvella se jäi, joten rullaluistelun lisäksi tämän kesän tavoitteena on tehdä spagaatijumppaa ja venytellä riittävästi. 

Funfact! Mulla oli loppuvuodesta melkein parin kuukauden jakso, kun soitettiin joka aamu videopuhelu mun Uudessa Seelannissa olevan siskon kanssa ja tehtiin spagaatijumppa yhdessä - mun aamujumppa ja hänen iltajumppa.

Sitten talviturkin heitto! Ja siitä kun selvitään niin rannalle seikkailu sekä pyöräillen että autoillen lasten kanssa ja koko perheen kanssa. 

Mökki. Kyllä mökillä on pakko päästä käymään ainakin kerran kesässä! Tänä kesänä Nuppu ainakin ehkä myös Jekku voisivat olla jo niin isoja, että voitaisiin tehdä suotuveneellä retki myös vastarannan kalliolle. 

Vaarin purjevene. Tämä kuten tuo mökkeilykään ei ole aivan minun päätettävissäni, mutta jos vain mahdollisuus tulee, niin aivan varmasti toteutetaan nämä haaveet. 

Paljon jalkapalloilua lasten kanssa! Meillähän on naapurissa jalkapallokenttä ja ostettiin Nupulle ja Jekulle myös nappikset ja pallot. Ässä sai myös oman pallon. Täytyyhän meidän nyt ottaa ilo irti tästä kotimme sijainnista! 


Retkeilyä kotikunnassa. Lyhin reitti retkelle, on mennä ovesta ulos ja sitä todellakin täytyy nyt hyödyntyää, ettei vahingossa huomaa pyykänneensä sisällä koko kesää. :D

Jätskit jäätelökioskilta. Me huomattiin ettei täällä meilläpäin ole jätskikiskaa! Joten se täytyy ottaa ihan listalle, että haetaan oikeat tötteröt. Jäätelöä ja varsinkin mehujäitä tulee kyllä muuten popsittua varmasti ihan tarpeeksi.

Pölläkari. Tottakai. Ihanaa miten omat lapset odottavat Pölläviikkoa samalla innolla, millä muistan itsekin pienenä sitä odottaneeni. Kiva nähdä serkkuja ja lasten pikkuserkkuja ja isoäitiä ja isoisää taas pitkästä aikaa. Raumanseudulle tulee harvemmin talven aikana reissattua, mutta kyllä Rauma kuuluu kesään.

Kesäkuu ehti jo vaihtua heinäkuuksi ja ollaan kyllä saatu jo muutama näistä mun bucket list kohdista toteutumaan. Palataan niihin toteutuneisiin sitten parin päivän päästä kesäkuun koosteessa. Tänään meidän päivä jatkuu lasten kanssa pyykkipäivänä, ja puoliskoni on illan töissä. 

Ihanaa heinäkuun alkua teille!